Bedrijfs kleding Overijssel

Voor het vinden van professionele bedrijfkleding in Overijssel kunt u bij ons terecht. Al vele bedrijven gingen u voor.

 • Zeer ruim assortiment bedrijfskleding
 • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
 • Persoonlijk advies op basis van uw wensen

Showroom informatie

In welke branche u ook werkzaam bent, wij hebben bedrijfskleding die bij uw werkzaamheden past. Van transport en logistiek tot de bouw, van schoonmaak tot de horeca, wij regelen het voor u. Niet voor niets gingen al vele bedrijven uit Overijssel u voor. 

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Per medewerker op maat geleverd

Waarom kiezen voor bedrijfskleding

Bied uw medewerkers bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming.

De juiste bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers er netjes en verzorgd bij lopen, voor een representatieve uitstraling en merkbekendheid. daarnaast moet de kleding comfortabel en functioneel zitten om werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. laatste reden om voor bedrijfskleding te kiezen, is dat de juiste kleding ervoor zorgt dat uw medewerkers op de werkvloer goed beschermd aan de slag gaan. Goede veiligheidskleding is in veel branches een echte must.

Overijsselse bedrijven als klant

Op onze pagina Cases kunt u al onze klanten uit Rijssen bekijken voor wie wij al mogen werken. Zo schreef Van Keulen Interieurbouw: “Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

En ook voor uw branche (welke sector dan ook!) vindt u bij ons bedrijfskleding die bij uw werkzaamheden past. Van transport en logistiek tot de bouw, van facilitair tot de horeca. Voor die laatste sector hebben wij sinds kort zelfs een eigen hoek in onze showroom ingericht: de Horeca & Corporate Fashion Corner.

Showroom voor bedrijfskleding in Overijssel

Onze tip: kies voor zichtbaar onderscheidende kleding waarin uw medewerkers kunnen uitdragen dat zij trots zijn op uw merk. Bedrijfskleding die als gegoten zit en waar uw medewerkers goed in kunnen bewegen.

Vind meer dan voldoende inspiratie de meest uitgebreide showroom in Rijssen, Twente. Hier staan onze medewerkers klaar om u te adviseren over de juiste bedrijfskleding. En uiteraard denken onze adviseurs tijdens uw afspraak ook mee over de veiligheidseisen waar uw bedrijfskleding wellicht aan moet voldoen. Zo zorgt bedrijfskleding ervoor dat uw medewerkers overal en altijd veilig en verantwoord kunnen werken.

BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN IN OVERIJSSEL

Goed om te weten: ook als uw bedrijfskleding wilt bedrukken in Overijssel, bent u bij Profimex aan het juiste adres. De belangrijkste voordelen van het bedrukken van uw kleding, zijn:

 • dat uw medewerkers in hun bedrijfskleding wandelende visitekaartjes worden;
 • dat uw medewerkers er representatief, verzorgd en professioneel uitzien.

Werkbroeken, T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, (winter)jassen, bodywarmers: allerlei soorten bedrijfskleding kunnen door ons bedrukt worden. U kunt daarbij voor ieder budget en voor iedere oplage bij ons terecht. Bent u nieuwsgierig naar hoe dat er in het echt dan uitziet? Kijk de verschillende verhalen van onze klanten die hun bedrijfskleding door ons hebben laten bedrukken.

Kleding Management Systeem

Bestel, beheer en beheers uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht

BEDRIJFSKLEDING KOPEN IN OVERIJSSEL

Wilt u bedrijfskleding kopen? En bent u er inmiddels van overtuigd dat Profimex voor u de juiste leverancier is? Stap dan vandaag nog in de auto en kom naar onze showroom, bij u in de buurt. Onze adviseurs stellen u vervolgens de juiste vragen, waardoor u er snel achter komt wat u precies zoekt. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website als waardevolle klant!

Ons proces voor kwaliteit

Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

Benodigdheden bespreken

Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

2

Pasdagen voor werknemers

Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

3

Service Level Agreement

Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

4

(Start)Levering

Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

5

Tijdbesparende service

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.