Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Bedrijfskleding Overijssel

Bedrijfskleding Overijssel

  • Zeer ruim assortiment bedrijfskleding
  • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
  • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Bedrijfskleding voor Overijsselse bedrijven

Wanneer u bedrijfskleding zoekt die bijdraagt aan een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie, bent u bij Profimex in Rijssen, Overijssel, aan het juiste adres.

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit bedrukken of borduren
  • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfskleding kopen in Overijssel

Profimex is expert op het gebied van bedrijfskleding - niet voor niets is onze slogan ‘Dress your heroes’. In welke branche u ook werkzaam bent, wij hebben bedrijfskleding die bij uw werkzaamheden past. Van transport en logistiek tot de bouw, van schoonmaak tot de horeca. En dat is altijd bedrijfskleding van topkwaliteit. Want lekker kunnen bewegen tijdens het werk is voor uw medewerkers even belangrijk als er goed verzorgd uitzien. Kortom: wilt u bedrijfskleding kopen in Overijssel, dan bent u bij ons verzekerd van de juiste kleding.


Leverancier van bedrukte bedrijfskleding in Overijssel

Natuurlijk kunt u bij Profimex ook uw bedrijfskleding laten bedrukken met uw logo of slogan. Communiceren via bedrijfskleding gebeurt vaak door de kleding te bedrukken of borduren. Profimex denkt met u mee over de juiste vorm van bedrukte bedrijfskleding én over de boodschap die u wilt vertellen. Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, overalls of sweaters: wij leveren bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen, die representatief is en die uw medewerkers met trots dragen. 

Referenties uit Overijssel

Een tip: op de pagina Cases vertellen onze referenties uit Overijssel én ver daarbuiten u graag waarom zij hun bedrijfskleding bij ons bestellen. Zo vertelde Gemeente Wierden ons het volgende: “De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.” En schreef Van Keulen Interieurbouw: “Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Snelle levering

Veiligheidseisen voor uw bedrijfskleding

Uiteraard denken wij bij Profimex ook graag mee over de veiligheidseisen waar uw bedrijfskleding wellicht aan moet voldoen. Bij sommige beroepen is het dragen van veiligheidskleding of uniformen of bedrijfskleding die voldoen aan specifieke normen door de overheid zelfs verplicht gesteld. Onze bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers overal en altijd veilig en verantwoord kunnen werken.

Showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, Overijssel

In onze ruime showroom in Rijssen, Overijssel, vindt u meer dan genoeg inspiratie op het gebied van bedrijfskleding. Onze adviseurs staan u hier graag te woord en laten u uw mogelijkheden zien. En dat niet alleen: als u voor Profimex kiest krijgen al medewerkers hier hun werkkleding ook op maat aangemeten. Dat gebeurt tijdens een passessie. Heeft u liever dat deze passsessie bij u op locatie in Overijssel plaatsvindt? Ook dat is geen enkel probleem.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Bedrijfskleding kopen in Overijssel

Bent u voor uw medewerkers op zoek naar (nieuwe) bedrijfskleding? Kortom: wilt u bedrijfskleding kopen en ziet u in ons uw nieuwe leverancier? Stap dan vandaag nog in de auto en kom naar onze showroom in Rijssen. Rijssen is goed bereikbaar vanaf verschillende plaatsen in Overijssel en uiteraard kunt u bij ons voor de deur parkeren. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...