Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Leverancier van bedrijfskleding in Overijssel

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

BEDRIJFSKLEDING KOPEN IN OVERIJSSEL

Wanneer u voor uw medewerkers bedrijfskleding zoekt die bijdraagt aan een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie, bent u bij Profimex in Rijssen, Overijssel, aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van kleding – niet voor niets is onze slogan ‘Dress your heroes’. In welke branche u ook werkzaam bent, wij hebben bedrijfskleding die bij uw werkzaamheden past. Van logistiek tot de bouw, van overheidsinstanties tot de industrie. En dat is altijd bedrijfskleding van topkwaliteit. Want lekker kunnen bewegen tijdens het werk is voor uw medewerkers even belangrijk als er goed verzorgd uitzien.

LEES MEER OVER BEDRIJFSKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit


Leverancier van bedrijfskleding in Overijssel

Natuurlijk kunt u bij Profimex ook uw bedrijfskleding laten personaliseren met uw logo of slogan. Communiceren via bedrijfskleding gebeurt vaak door de kleding te bedrukken of borduren. Profimex denkt met u mee over de juiste vorm van bedrukte bedrijfskleding én over de boodschap die u wilt vertellen. Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, overalls of sweaters: wij leveren bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen, die representatief is en die uw medewerkers met trots dragen. Tip: op de pagina Referenties vertellen onze klanten uit Overijssel én ver daarbuiten u graag waarom zij hun bedrijfskleding bij ons bestellen.

Veiligheidseisen voor uw bedrijfskleding

Uiteraard denken wij bij Profimex ook graag mee over de veiligheidseisen waar uw bedrijfskleding wellicht aan moet voldoen. Bij sommige beroepen is het dragen van veiligheidskleding of uniformen of bedrijfskleding die voldoen aan specifieke normen door de overheid zelfs verplicht gesteld. Onze bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers overal en altijd veilig en verantwoord kunnen werken.

Showroom voor bedrijfskleding in Rijssen

In onze ruime showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, Overijssel, vindt u meer dan genoeg inspiratie op het gebied van bedrijfskleding. Onze adviseurs staan u hier graag te woord en laten u uw mogelijkheden zien.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...