Tricorp bedrijfskleding

Tricorp bedrijfskleding schoenen

Voor het vinden van professionele bedrijfskleding van Tricorp, bent u bij Profimex aan het juiste adres. Kies voor bedrijfskleding die uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van Service tot aan levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

Ontdek de gehele Tricorp collectie
Tricorp bedrijfskleding schoenen

Moderne bedrijfskleding van Tricorp

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. Vind binnen no-time de meest professionele kleding van Tricorp en kom langs in onze showroom.

Tricorp, meer dan alleen workwear

“Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar u vies en vuil in wordt tijdens het werken. Tricorp biedt méér dan alleen workwear; wij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. Onze werkkleding is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De kleding die wij produceren voldoet bovendien aan alle voorschriften en normen. Tricorp ontwikkelt werkkleding voor dames en heren. Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende labels (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) is Tricorp voor alle moderne werkkleding het betrouwbaarste merk in de markt.” Met deze tekst overtuigt Tricorp op de website bezoekers van hun meerwaarde. En die meerwaarde vindt u ook bij Profimex in Rijssen.

Meer weten over werkkleding van Tricorp?

Tricorp bedrijfskleding passen, bedrukken en/of bestellen?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Tricorp werkkleding laten bedrukken

Dankzij de veelzijdigheid in de collectie werkkleding van Tricorp gingen al vele bedrijven u met dit mooie merk voor. Daarbij is Profimex niet alleen uw Tricorp-leverancier, maar ook dé leverancier voor het laten bedrukken van al uw werkkleding. De belangrijkste voordelen van het bedrukken van uw kleding zijn

  • dat uw medewerkers in hun werkkleding wandelende visitekaartjes worden
  • dat uw medewerkers er representatief, verzorgd en professioneel uitzien.

Werkbroeken, T-shirts, poloshirts, sweaters, fleece jassen, hoodies, jassen, werkvesten of mouwloze overalls: het maakt niet uit om welke kleding het gaat, al uw werkkleding (door Tricorp vaak workwear genoemd, zoals u hierboven al kon lezen) kan door Profimex bedrukt worden. Maak simpelweg uw wensen, budget en oplage aan ons kenbaar, dan gaan wij voor u aan de slag. Uw medewerkers ontvangen straks tot in de puntjes verzorgde, bedrukte werkkleding van Tricorp die zij iedere ochtend met plezier aantrekken.

Werkkleding van Tricorp, een goede investering

Tricorp is al jaren een marktleider in modern werkkleding. Waar dat uit blijkt? Tricorp weet dat moderne werkkleding niet alleen functioneel en van goede kwaliteit moet zijn. De kleding moet ook voldoen aan wettelijke normen én geschikt zijn voor hedendaags gebruik. Door bij de fabricage gebruik te maken van doordachte ontwerpen en zorgvuldig gekozen stoffen weet het merk dit altijd te realiseren. Een hoge kwaliteit van producten, uitstekende service, innovatiedrang en toekomstvisie zijn Tricorp op het lijf geschreven. 

Tricorp werkkleding voor alle branches

Een belangrijke reden voor Profimex om samen te werken met het merk Tricorp, is de mogelijkheid voor werkkleding voor alle branches. Profimex levert namelijk al jaren professionele bedrijfskleding aan bijvoorbeeld de beveiliging, de logistiek, transport en de bouw. Daarbij werken wij ook graag met A-merken zoals Dassy, Santino, Blåkläder en Mascot. Bovendien levert Tricorp ook veiligheidskleding. Hun volwaardige collectie hoge zichtbaarheidskleding wordt sinds 2017 aangeboden onder het label Tricorp Safety. Ook dit vindt u bij Profimex.

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Meer informatie over ons KMS?

SHOWROOM VOOR WERKKLEDING VAN TRICORP IN RIJSSEN

Op zoek naar bedrijfskleding van Tricorp die volledig aansluit op uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking