Tricorp

Tricorp

Het Nederlandse merk Tricorp, dat is opgericht in 1998, heeft zich ontwikkeld tot een bekende speler op de markt van werkkleding en veiligheidskleding. Tricorp denkt in oplossingen en uitdagingen. Dit doen ze voor elkaar, maar vooral met elkaar. Hun visie? Alle professionals voorzien van de ideale outfit. Werkkleding die dragers vertegenwoordigd in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid.

Ontdek de gehele Tricorp collectie
Tricorp

Tricorp werkkleding

Tricorp biedt werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. De kleding moet perfect passen. Daarom ontwikkelt Tricorp collecties uniforme werkkleding die beschikaar zijn in diverse maten en pasvormen. Zo zorgt het merk ervoor dat ze werkkleding hebben voor iedere professional, passend bij het werk van de drager.

Tricorp, meer dan alleen workwear

Of het nu gaat om kleding voor de bouw, transport of logistiek, basic werkkleding of werkkleding voor de zakelijke of commerciële markt, Tricorp biedt werkkleding voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Met labels als Casual, Premium, Workwear, Corporate, Specials en Safety is Tricorp een betrouwbaar merk in de markt.

Meer weten over werkkleding van Tricorp?

Tricorp werkkleding laten bedrukken

Profimex is niet alleen uw Tricorp-leverancier, maar ook dé leverancier voor het laten bedrukken van al uw werkkleding. De belangrijkste voordelen van het bedrukken van uw kleding zijn:

  • dat uw medewerkers in hun werkkleding wandelende visitekaartjes worden;
  • dat uw medewerkers er representatief, verzorgd en professioneel uitzien.

Al uw werkkleding (door Tricorp vaak workwear genoemd) kan door Profimex bedrukt worden. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden voor bedrukken of borduren zien. 

Waarom voor Tricorp kiezen

Tricorp weet dat moderne werkkleding niet alleen functioneel en van goede kwaliteit moet zijn. De kleding moet ook voldoen aan wettelijke normen én geschikt zijn voor hedendaags gebruik. Door bij de fabricage gebruik te maken van doordachte ontwerpen en zorgvuldig gekozen stoffen weet het merk dit altijd te realiseren. Een hoge kwaliteit van producten, uitstekende service, innovatiedrang en toekomstvisie zijn Tricorp op het lijf geschreven. 

Tricorp bedrijfskleding passen, bedrukken en/of bestellen?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Showroom voor werkkleding van Tricorp in Rijssen

Op zoek naar bedrijfskleding van Tricorp die volledig aansluit op uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking