Santino

Santino-merk-werkzaamheden-bouw-grond

Santino is er voor echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen. Het merk is gespecialiseerd in bovenkleding waarbij de stabiele basiscollectie steeds wordt aangevuld met trendy items. 

Ontdek de gehele Santino collectie
Santino-merk-werkzaamheden-bouw-grond

Santino werkkleding

Elke situatie stelt andere eisen aan de kleding. Werkkleding moet comfortabel en fuctioneel zijn en een goede kwaliteit hebben. Maar ook pasvorm, materiaal en kleur zijn belangrijk. Santino vertaalt al deze condities naar hun producten. Er zijn 6 verschillende productlijnen, van Santino Basics tot Santino HiVis. Daarnaast biedt Santino Eco mooie items van bijvoorbeeld biologisch katoen, bamboe en garens van PET flessen. 

Duurzame werkkleding van Santino

Met Santino garanderen wij u de best mogelijke producten. En bij ‘de beste producten’ denken we aan alle aspecten van het product, ook MVO. Santino streeft naar duurzame productie met duurzame grondstoffen en goede arbeidsomstandigheden. Het merk is aangesloten bij amfori dat zich richt zich op:

  • De welvaart van de mens vergroten
  • Verantwoordelijk gebruikmaken van natuurlijke hulpbronnen
  • Wereldwijd open handel drijven

De producten van Santino voldoen daarnaast aan OekoTex 100 waarmee ze garanderen dat het gebruik van schadelijke stoffen beperkt wordt. 

Santino Eco

Santino streeft naar comfortabele en duurzame werkkleding. Naast organisch katoen worden er door Santino steeds meer milieuvriendelijke alternatieven gebruikt. Deze alternatieven zijn samengebracht in Santino Eco: een verantwoorde keuze met de kwaliteit en uitstraling die u van Santino gewend bent. Voor deze collectie maakt Santino gebruik van natuurlijke grondstoffen zoals biologisch katoen, bamboe en garens van PET-flessen. 

Waarom voor Santino kiezen

Santino heeft geen eindeloos assortiment, maar kiest voor één specialisme: bovenkleding. Wat voor andere merken een bijproduct is, is voor Santino de hoofdzaak. Met meer dan 25 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment dat bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, jassen, bodywarmers en méér, levert het merk een unieke kwaliteit in comfortabele bovenkleding. 

Werkkleding van Santino bedrukken of borduren

Goed om vooraf te weten: of het nu gaat om T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, jassen, bodywarmers: al uw Santino-werkkleding kan door ons bedrukt worden. Als u ervoor kiest om de bedrijfskleding van Santino te laten bedrukken, is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag kan gaan. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden voor bedrukken of borduren zien. 

Santino bedrijfskleding passen, bedrukken en/of bestellen?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Showroom voor werkkleding van Santino in Rijssen

Op zoek naar bedrijfskleding van Santino die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking