Santino bedrijfskleding

Santino-merk-werkzaamheden-bouw-grond

Bent u opzoek naar professionele bedrijfskleding van Santino? Dan bent u bij Profimex aan het juiste adres. Kies voor bedrijfskleding die uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van Service tot aan levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

Ontdek de gehele Chaud Devant collectie
Santino-merk-werkzaamheden-bouw-grond

Moderne werkkleding van Santino

Santino kiest voor één specialisme: de bovenkleding. Voor uw Santino werkkleding kunt u uiteraard terecht in de showroom van Profimex in Rijssen

Santino werkkleding bij Profimex in Rijssen

Zoals Santino zelf aangeeft: “Wij leveren workwear voor de bouwvakker om de hoek, de serveerster van uw stamcafé, de vakkenvuller van een bekende supermarktketen… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.” Dat sluit natuurlijk perfect aan bij ons visie: kies niet voor standaard bedrijfskleding, maar voor bedrijfskleding waarin uw medewerkers uitstralen dat zij trots zijn op uw bedrijf. En daarom is Santino één van onze favoriete merken.

Meer weten over bedrijfskleding van SANTINO?

Santino bedrijfskleding passen, bedrukken en/of bestellen?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Waarom wij voor Santino kiezen

Wat u van Santino kunt verwachten? Een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, jassen, bodywarmers en méér. Of zoals ze zelf zeggen: “Wat voor anderen een bijproduct is, is voor ons hoofdzaak. En we hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat we akelig goed zijn in ons specialisme en ons streven naar de beste bovenkleding in de markt.”

Met meer dan 25 jaar ervaring levert het merk een unieke kwaliteit in comfortabele bovenkleding. Lekker zittende kleding maakt de werkdag van uw medewerkers een stuk aangenamer. Om dat comfort voor uw medewerkers te kunnen bereiken, vragen onze adviseurs altijd door op belangrijke punten, zoals ergonomie en functionaliteit. Ook is dit de reden waarom al uw medewerkers bij ons individueel worden ingepast in werkkleding van Santino. Zo kan iedereen zijn of haar eigen wensen aan ons doorgeven.

Werkkleding van Santino bedrukken of borduren

Goed om vooraf te weten: of het nu gaat om T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, jassen, bodywarmers: al uw Santino-werkkleding kan door ons bedrukt worden. Wanneer u uw wensen, budget en oplage aan ons kenbaar maakt, gaan wij voor u aan de slag. Mocht u naast Santino geïnteresseerd zijn in andere A-merken werkkleding dan leveren wij ook Dassy, Tricorp, Blåkläder en Mascot.

Duurzame werkkleding van Santino

Met Santino garanderen wij u de best mogelijke producten. En bij ‘de beste producten’ denken we aan alle aspecten van het product, dus ook aan MVO. De vezels die Santino gebruikt zijn in principe allemaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Voor het grootste deel organisch of biologisch katoen dat wordt verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen om vervuiling van landbouwgrond en water tegen te gaan. Voor de bemesting van de grond wordt plantaardig en dierlijk afval gebruikt, terwijl men insecten inzet als bestrijdingsmiddel. Het katoen wordt ouderwets met de hand geplukt zodat er geen chemische stoffen nodig zijn zoals bij de machinale pluk. Santino maakt producten onder het GOTS label (Global Organic Textile Standard) bij onze productiepartners. En tot slot behoren ook bamboe en gerecycled katoen tot uw mogelijkheden.

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Meer informatie over ons KMS?

SHOWROOM VOOR WERKKLEDING VAN SANTINO IN RIJSSEN

Op zoek naar bedrijfskleding van Santino die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking