Blåkläder

Blaklader

Het Zweedse merk Blåkläder produceert en verkoopt al sinds 1959 werkkleding. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een van Europa's grootste fabrikanten van zware werkkleding. Hun doel? Het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor alle vakmensen.

Ontdek de gehele Blåkläder collectie
Blaklader

Werkkleding van Blåkläder

Het assortiment van Blåkläder biedt een breed scala aan kleurcombinaties en pasvormen waar iedereen zich in kan vinden. Blåkläder is ervan overtuigd dat kwaliteit en functionaliteit er nooit saai uit hoeven te zien. Dit bewijst het mooie merk dan ook keer op keer.

Werkkleding van Blåkläder, een goede investering

Met Blåkläder garandeert Profimex u de best mogelijke kleding. Blåkläder maakt de aanschaf van werkkleding ook op lange termijn een zeer goede investering. Het bedrijf is de enige fabrikant en leverancier van werkkleding die levenslange garantie geeft op de naden van alle kleding. Dit kan, omdat zij weten dat hun producten doen wat zij beloven. Bovendien wordt de kleding van Blåkläder al ruim twintig jaar in eigen fabrieken gemaakt. Daardoor is er volledige controle over de kwaliteit, de levering, de werkomgeving en de veiligheid in de productie. Het resultaat? Blåkläder heeft één van de breedste assortimenten op de markt, 1,5 miljoen stuks kleding op voorraad en een leverzekerheid van ruim 97 procent.

Duurzame werkkleding van Blåkläder

Blåkläder maakt duurzame werkkleding van hoge kwaliteit die lang meegaat. Omdat de kledingstukken van Blåkläder componenten bevatten die moeilijk te recyclen zijn, legt het merk de focus op het ontwikkelen van een duurzaam product dat lang meegaat. Blåkläder test nieuwe materialen en combinaties om de impact op het klimaat te verminderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 

Meer weten over werkkleding van Blåkläder?

Werkkleding van Blåkläder laten bedrukken

Het bedrukken of borduren van Blåkläder werkkleding is bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer u ervoor kiest om de bedrijfskleding te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag kan gaan. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden voor bedrukken of borduren zien. 

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

Neem contact op

Showroom voor werkkleding van Blåkläder in Rijssen

Op zoek naar bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Bij ons op locatie laten wij u graag zien waar Blåkläder voor staat: robuuste werkkleding voor de echte vakman. 

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking