Werkkleding Blåkläder

werkkleding blakläder

Voor het vinden van professionele werkkleding van het Zweedse merk Blåkläder, bent u bij Profimex aan het juiste adres. Kies voor bedrijfskleding dat uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van Service tot aan levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

Ontdek de gehele Blåkläder collectie
werkkleding blakläder

HET MERK BLÅKLÄDER

Onze gehele collectie werkkleding is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspetters of vonken van slijpstenen. Koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn ook geen probleem. Onze kleding is ontworpen om u te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden. U vindt in ons assortiment dan ook geen enkele das, maar alleen werkkleding die voldoet aan de eisen van een vakman. Wij geloven dat u van uw kleding net zoveel eist als van uw gereedschap of collega's. Kies dus voor duurzame werkkleding. Kies voor Blåkläder.

Met deze tekst overtuigt Blåkläder op de website bezoekers van hun meerwaarde. En die meerwaarde vindt u ook bij Profimex in Rijssen.

Werkkleding van Blåkläder laten bedrukken

Dankzij de veelzijdigheid in de collectie werkkleding van Blåkläder gingen al vele bedrijven u voor. Daarbij is Profimex niet alleen uw Blåkläder-leverancier, maar ook dé leverancier voor het laten bedrukken van al uw Blåkläder werkkleding. De belangrijkste voordelen van het bedrukken van uw kleding zijn

  • dat uw medewerkers in hun werkkleding wandelende visitekaartjes worden
  • dat uw medewerkers er representatief, verzorgd en professioneel uitzien.

Goed om vooraf te weten: of het nu gaat om werkbroeken, T-shirts, poloshirts, sweaters, fleece jassen, hoodies, jassen, werkvesten of mouwloze overalls: al uw werkkleding (door Blåkläder vaak workwear genoemd) kan door ons bedrukt worden. Wanneer u uw wensen, budget en oplage aan ons kenbaar maakt, gaan wij voor u aan de slag. Het eindresultaat? Tot in de puntjes verzorgde, bedrukte werkkleding van Blåkläder die uw medewerkers iedere ochtend met plezier aantrekken en waarin zij representatief op pad gaan.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

Neem contact op

Blåkläder werkkleding voor alle branches

Een belangrijke reden voor Profimex om samen te werken met het merk Blåkläder, is de mogelijkheid voor werkkleding voor alle branches. Profimex levert namelijk al jaren professionele bedrijfskleding aan bijvoorbeeld de beveiliging, de logistiek, transport, de bouw en de horeca (waarvoor wij speciaal een Horeca & Corporate Fashion Corner hebben ingericht in onze showroom in Rijssen). Daarbij werken wij graag met A-merken waaronder ook Santino, Tricorp, Mascot en Dassy. Blåkläder is voor alle genoemde branches een goede keuze.

Meer weten over werkkleding van Blåkläder?

Werkkleding van Blåkläder, een goede investering

Met Blåkläder garandeert Profimex u verder de best mogelijke kleding. Blåkläder maakt de aanschaf van werkkleding ook op lange termijn een zeer goede investering. Het bedrijf is de enige fabrikant en leverancier van werkkleding die levenslange garantie geeft op de naden van alle kleding. Dit kan, omdat zij weten dat hun producten doen wat zij beloven. Bovendien wordt de kleding van Blåkläder al ruim twintig jaar in eigen fabrieken gemaakt. Daardoor is er volledige controle over de kwaliteit, de levering, de werkomgeving en de veiligheid in de productie. Het resultaat? Blåkläder heeft één van de breedste assortimenten op de markt, 1,5 miljoen stuks kleding op voorraad en een leverzekerheid van ruim 97 procent.

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

SHOWROOM VOOR WERKKLEDING VAN BLÅKLÄDER IN RIJSSEN

Op zoek naar bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Bij ons op locatie laten wij u graag zien waar Blåkläder voor staat: robuuste werkkleding voor de echte vakman. 

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Onze werkwijze in 6 stappen

Goede kleding koop je overal, goede service niet. Bedrijfskleding kan een kostbare investering zijn. Wij zorgen ervoor dat het loont. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

U investeert in bedrijfskleding, wij investeren in u

Onze specialisten nemen écht de tijd voor u. Met veel aandacht stellen zij de juiste vragen om zo uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van bedrijfskleding. U ontvangt van ons dan ook altijd een professioneel advies op maat en met oog voor detail. 

2

Wij zorgen voor de perfecte fit

Werkkleding moet perfect passen, punt. Dit zorgt voor optimaal comfort, maar draagt daarnaast bij aan de juiste uitstraling én aan de veiligheid van de drager. Werkkleding, werkschoenen en PBM's zijn maatwerk, dat snappen wij. Daarom is onze passervice vanzelfsprekend. Bij ons in de showroom of bij u op locatie, wij zorgen voor de perfecte fit. 

3

Wij versterken uw merk

Bedrijfskleding zorgt voor eenheid, zowel binnen uw bedrijf als in de uitstraling naar buiten. Het bedrukken van uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding geeft hier een extra dimensie aan. Het zorgt voor herkenbaarheid en versterkt uw merkidentiteit. Wij helpen u graag, van ontwerp tot bedrukking, zodat u álles uit uw merk haalt. 

4

Afspraak is afspraak

Wij geloven in eerlijk zaken doen. Daarom zorgen we van tevoren samen voor duidelijke afspraken en leggen we die vast. Zo weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten. 

5

Zorgeloos van start

De initiële levering is vaak een complexe bestelling waarbij al uw medewerkers gelijktijdig van een nieuw kledingpakket worden voorzien. Dit kan een behoorlijke logistieke operatie zijn, die wij u graag totaal uit handen nemen of ondersteunen waar nodig. 

6

Wij maken het u gemakkelijk

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor u teruggebracht tot enkele muisklikken. Ons KMS is op maat in te richten en een gratis service voor u als onze partner. Het bespaart u tijd en geld, zonder dat u de controle verliest.