Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Bedrijfskleding Almelo

Bedrijfskleding Almelo

 • Zeer ruim assortiment bedrijfskleding
 • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
 • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op 

Bedrijfskleding voor bedrijven uit Almelo

Kent u ons al? Wij zijn Profimex, experts op het gebied van bedrijfskleding. Al vele bedrijven uit Almelo gingen u voor.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfskleding kopen in Almelo

In welke branche u ook werkzaam bent, wij hebben bedrijfskleding die bij uw werkzaamheden past. Van transport en logistiek tot de bouw, van schoonmaak tot de horeca. Ook voor uw bedrijf of organisatie zijn wij de juiste leverancier voor uw bedrijfskleding. Niet voor niets gingen al vele bedrijven uit Almelo u voor. En niet voor niets zijn wij sinds kort trotse sponsor van Heracles Almelo.


Waarom kiezen voor bedrijfskleding


Twijfelt u of bedrijfskleding voor uw organisatie noodzakelijk is? Weet dan dat bedrijfskleding bijdraagt aan uw merkbekendheid en een representatieve uitstraling. Uw medewerkers lopen er namelijk netjes en verzorgd bij, en dit geeft (potentiële) klanten een gevoel van vertrouwen. En vergeet ook niet veel van uw medewerkers het erg handig zullen vinden om bedrijfskleding te dragen. Ze hoeven dan namelijk niet na te denken over welke kleding passend is bij hun werkzaamheden én uw bedrijf of organisatie. En de laatste – zeker niet minst belangrijke – reden om voor bedrijfskleding te kiezen, is dat de juiste kleding ervoor zorgt dat uw medewerkers op de werkvloer goed beschermd aan de slag gaan. Goede veiligheidskleding is in veel branches een echte must.

Showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, dichtbij Almelo

Onze tip: kies nooit voor ‘kloffies van de zaak’, maar altijd voor zichtbaar onderscheidende kleding waarin uw medewerkers kunnen uitdragen dat zij trots zijn op uw merk. Bedrijfskleding die als gegoten zit en waar uw medewerkers goed in kunnen bewegen. Comfort is namelijk zeer belangrijk. In onze showroom in Rijssen, minder dan twintig kilometer van Almelo, vindt u meer dan voldoende inspiratie. Hier staan onze medewerkers klaar om u te adviseren over de juiste bedrijfskleding. En uiteraard denken onze adviseurs tijdens uw afspraak ook mee over de veiligheidseisen waar uw bedrijfskleding wellicht aan moet voldoen. Zo zorgt bedrijfskleding ervoor dat uw medewerkers overal en altijd veilig en verantwoord kunnen werken.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Snelle levering

Bedrijfskleding bedrukken in Almelo

Goed om te weten: ook als uw bedrijfskleding wilt bedrukken in Almelo, bent u bij Profimex aan het juiste adres. De belangrijkste voordelen van het bedrukken van uw kleding, zijn:

 • dat uw medewerkers in hun bedrijfskleding wandelende visitekaartjes worden;
 • dat uw medewerkers er representatief, verzorgd en professioneel uitzien.

Werkbroeken, T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, (winter)jassen, bodywarmers: allerlei soorten bedrijfskleding kunnen door ons bedrukt worden. U kunt daarbij voor ieder budget en voor iedere oplage bij ons terecht. Bent u nieuwsgierig naar hoe dat er in het echt dan uitziet? Op de pagina Cases kunt u verschillende voorbeelden zien van klanten die hun bedrijfskleding door ons hebben laten bedrukken.

Onze referenties in Almelo

Op die pagina Cases kunt u trouwens ook referenties zien van bedrijven uit Almelo voor wie wij al mogen werken. Bolk Transport, bijvoorbeeld. Zij vertelden ons: “Wij hebben voor Profimex gekozen vanwege ons vertrouwen in hun manier van werken. Ze zijn persoonlijk betrokken en geven echt om ons als klant. Ze lopen altijd net een stapje harder om alles in orde te maken. En ze staan ook meteen voor ons klaar als er een keer iets niet loopt zoals het moet.”

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Bedrijfskleding kopen in Almelo

Wilt u bedrijfskleding kopen? En bent u er inmiddels van overtuigd dat Profimex voor u de juiste leverancier is? Stap dan vandaag nog in de auto en kom naar onze showroom, bij u in de buurt. Onze adviseurs stellen u vervolgens de juiste vragen, waardoor u er snel achter komt wat u precies zoekt. En wie weet staat u binnenkort ook als Almelose referentie op onze case-pagina!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...