Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Leverancier van bedrijfskleding Almelo

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

BEDRIJFSKLEDING KOPEN IN ALMELO

Kent u ons al? Wij zijn Profimex, experts op het gebied van bedrijfskleding. In welke branche u ook werkzaam bent, wij hebben bedrijfskleding die bij uw werkzaamheden past. Van logistiek tot de bouw, van overheidsinstanties tot de industrie en de horeca. Ook voor uw bedrijf of organisatie zijn wij de juiste leverancier voor uw bedrijfskleding. Al vele bedrijven uit Almelo gingen u voor. Niet voor niets zijn wij sinds kort trotse sponsor van Heracles Almelo!

LEES MEER OVER BEDRIJFSKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit


Waarom kiezen voor bedrijfskleding

Twijfelt u of bedrijfskleding voor uw organisatie noodzakelijk is? Weet dan dat bedrijfskleding bijdraagt aan uw merkbekendheid en een representatieve uitstraling. Uw medewerkers lopen er namelijk netjes en verzorgd bij, en dit geeft (potentiële) klanten een gevoel van vertrouwen. En vergeet ook niet veel van uw medewerkers het erg handig zullen vinden om bedrijfskleding te dragen. Ze hoeven dan namelijk niet na te denken over welke kleding passend is bij hun werkzaamheden én uw bedrijf of organisatie. 

Kies dus nooit voor ‘kloffies van de zaak’, maar altijd voor zichtbaar onderscheidende kleding waarin uw medewerkers kunnen uitdragen dat zij trots zijn op uw merk. Bedrijfskleding die als gegoten zit en waar uw medewerkers goed in kunnen bewegen.

Showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, dichtbij Almelo

In onze showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, minder dan twintig kilometer van Almelo, vindt u meer dan voldoende inspiratie. Hier staan onze medewerkers klaar om u te adviseren over de juiste bedrijfskleding. En uiteraard denken onze adviseurs tijdens uw afspraak ook mee over de veiligheidseisen waar uw bedrijfskleding wellicht aan moet voldoen. Zo zorgt bedrijfskleding ervoor dat uw medewerkers overal en altijd veilig en verantwoord kunnen werken.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...