Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Werkkleren kopen

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

WERKKLEREN KOPEN

U wilt werkkleren aanschaffen voor uw medewerkers. Maar hoe kiest u de juiste kleren? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de werkkleren iedere werkdag weer met plezier aantrekken? Dat zij zich comfortabel voelen en dat zij goed beschermd tegen eventuele risico’s hun werk kunnen doen? Bij Profimex adviseren wij u graag bij het kopen van werkkleren.

LEES MEER OVER BEDRIJFSKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit

Representatieve werkkleren

Mooie werkkleren zijn voor uw bedrijf of organisatie een visitekaartje. Overal waar uw medewerkers komen, zullen er mensen zijn die op hun kleren letten. Als die mensen vinden dat dit er netjes en representatief uitziet, dan zullen ze uw bedrijf positief herinneren. Onze adviseurs helpen u in onze ruime showroom voor werkkleren graag met het maken van de juiste keuzes. Kiest u bijvoorbeeld voor rustige of juist voor knalkleuren? En wilt u uw logo of slogan er groot op laten bedrukken of kiest u liever voor een subtiele vermelding? 

Comfortabele werkkleren

Te warm in de zomer, te koud in de winter. Het kriebelt of het plakt aan de huid bij zweten. U wilt dat uw medewerkers hun werkkleren prettig vinden zitten. Het is daarom goed om hen bij de aanschaf van de kleren te betrekken. Wat dragen zij graag? Kiezen zij voor een poloshirt of dragen ze liever gewone T-shirts? Ook adviseren onze adviseurs u graag over de juiste stoffen en materialen, passend bij de werkzaamheden en werkomstandigheden van uw medewerkers. En wellicht heeft u voor de zomer en de winter wel aparte werkkleren nodig. Bij Profimex vindt u een ruime selectie waar u uit kunt kiezen. Benieuwd naar welke werkkleren u bij ons kunt kopen? Loop gerust eens binnen in onze showroom.

Veiligheidseisen werkkleren

Veiligheid staat uiteraard altijd voorop. We geven graag twee voorbeelden. Werken uw medewerkers vaak met hitte en vuur, dan zijn vlam vertragende werkkleren belangrijk. Zijn uw medewerkers ’s avonds laat buiten aan het werk, dan moet u werkkleren kopen met een hoge zichtbaarheid (bijvoorbeeld met reflectoren). Onze adviseurs hebben kennis van wet- en regelgeving en weten wat er uw medewerkers nodig hebben.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...