Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Werkkleding transport

Werkkleding transport

 • Ruim keuze in werkkleding voor transport
 • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking en borduring
 • Alle werkkleding op maat gemaakt


Neem direct contact op

Transport werkkleding op maat

Profimex heeft een jarenlange ervaring in de transportsector. Bij ons vindt u transport werkkleding op maat. Géén kloffies van de zaak.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Werkkleding voor medewerkers in de transport

In de transport is het ontzettend belangrijk dat de werkkleding die uw medewerkers dragen heerlijk comfortabel aanvoelt. Ook hebben zij kleding nodig die hen in uiteenlopende situaties helpt om hun werk zo goed mogelijk te doen. Gelukkig kunt u hiervoor bij Profimex terecht. Wij hebben een jarenlange ervaring in de transportsector. Bij ons vindt u transport werkkleding op maat. Géén kloffies van de zaak. U heeft daarbij de keuze uit ruim twintig voorkeursmerken - zowel A- als B-merken - waardoor wij u gegarandeerd van de juiste werkkleding kunnen voorzien. Wat u qua uitstraling ook wenst en wat uw budget ook is, er is altijd kleding te vinden die voor u perfect is.

Veiligheidseisen voor transport werkkleding

Maar natuurlijk is er meer belangrijk dan alleen comfort. Er moet ook rekening worden gehouden met de gestelde veiligheidseisen. Denk aan fluorescerende of reflecterende werkkleding wanneer uw medewerkers vaak in het donker werken. Goede werkkleding zorgt er namelijk voor dat uw transport medewerkers veilig en verantwoord kunnen werken. Dit - in combinatie met prettig kunnen bewegen tijdens hun werk - is uw medewerkers uiteraard veel waard. Zo voorkomt u dat uw medewerkers hun werkkleding met tegenzin dragen. De adviseurs van Profimex adviseren u graag over de juiste kleding voor uw medewerkers. Kleding die prettig zit en veilig is. In ons assortiment vindt u voor verschillende branches zelfs speciale werkkleding, en de transport is er daar één van.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Mogelijkheden op het gebied van werkkleding

Waar u dan zoal aan kunt denken? U kunt bij Profimex onder meer terecht voor:

 • werkbroeken
 • korte werkbroeken
 • T-shirts
 • truien
 • overalls
 • (winter)jassen
 • werkvesten
 • regenkleding
 • bodywarmers
 • en reflecterende kleding

Zoals u kunt zien in bovenstaande greep uit uw mogelijkheden, kunt u voor allerhande transport beroepen bij ons terecht. Zowel chauffeurs als medewerkers in uw warehouse of op- en overslag worden door ons goed gekleed.

Werkkleding transport bedrukken

Uiteraard kan al onze werkkleding voor transport ook worden bedrukt of geborduurd. Dat is een belangrijke finishing touch, want zo worden uw medewerkers wandelende visitekaartjes. Onderweg, maar ook wanneer zij bij klanten (aan het werk) zijn. Wellicht weet u al hoe u uw logo, beeldmerk of slogan op de werkkleding wilt hebben. Zo niet, dan is dat ook geen enkel probleem. Onze adviseurs denken hier graag met u over mee. Samen met u bedenken zij hoe uw werkkleding het beste kan bijdragen aan uw merkbekendheid.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Werkkleding transport op maat kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van werkkleding op maat voor uw transport medewerkers? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen, waar onze adviseurs u helpen met het samenstellen van het juiste kledingpakket. U kunt hier natuurlijk ook onze werkkleding in het echt zien en voelen, en u krijgt een goed beeld van uw mogelijkheden.

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...