Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Werkkleding Rijssen

Werkkleding Rijssen

  • Zeer ruim assortiment werkkleding
  • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
  • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Werkkleding voor Rijssense bedrijven

Bent u in Rijssen op zoek naar werkkleding? Profimex is dé leverancier van werkkleding, met een zeer ruim assortiment waarin uw medewerkers goed verzorgd voor de dag komen.

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit bedrukken of borduren
  • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Profimex, werkkleding in Rijssen

Profimex is een op-en-top Rijssens bedrijf. De afgelopen zeven jaar waren wij gevestigd aan de Jutestraat 6A, en in 2018 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Energiestraat 9. Bent u ook in Rijssen gevestigd, dan is de kans dus groot dat u onze naam al eens voorbij heeft zien komen. Klopt dat niet? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom gerealiseerd, waarin u een groot deel van ons assortiment werkkleding in het echt kunt bekijken. Van transport en logistiek tot de bouw, van schoonmaak tot de horeca: vrijwel iedere branche is in dit assortiment vertegenwoordigd.

Werkkleding bestellen in Rijssen

Het assortiment van Profimex uit Rijssen bestaat onder meer uit werkbroeken, werkjassen, overalls, sweaters, T-shirts en thermokleding – zowel voor mannen als speciale snits voor vrouwen. Ook kunt u bij ons terecht voor u gespecialiseerde werkkleding, ook wel veiligheidskleding genoemd, denk aan fluorescerende kleding. Met de juiste veiligheidskleding zorgt u er onder meer voor dat de zichtbaarheid van uw werknemers op een risicovolle werkvloer optimaal is. En aansluitend kunt u bij ons uw PBM’s kopen, waarbij u onder meer kunt denken aan werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook aan oog- en oorbescherming. Profimex is graag uw totaalleverancier als het gaat om het aankleden en beschermen van uw medewerkers.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Profimex Kleding Management Systeem

In de referentie van Harmeling Interieurconcepten kunt u ook iets lezen over ons Kleding Management Systeem (KMS). “Profimex staat voor ons ook voor ontzorgen, vooral dankzij het Kleding Management Systeem (KMS). Zo kunnen wij gemakkelijk en snel online producten bestellen, wanneer wij dat willen.” Kiest u er ook voor om klant te worden bij Profimex, dan kunt u ook kosteloos gebruik maken van dit handige systeem (inclusief app).


Leverancier van bedrukte werkkleding in Rijssen

Natuurlijk kunt u bij Profimex al uw werkkleding ook laten personaliseren, bijvoorbeeld door uw logo of een slogan op de kleding te bedrukken. Wij denken met u mee over de juiste vorm van bedrukte werkkleding én over de boodschap die u wilt vertellen. Er is namelijk veel meer mogelijk dan alleen het plaatsen van uw logo of slogan. Wat te denken van lopende acties? Of openstaande vacatures? Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, overalls of sweaters: op onze locatie in Rijssen kunnen uw werkkleding bedrukken zodat de kleding volledig aansluit bij uw wensen. 

Referenties uit Rijssen

Tip: op de pagina Cases vertellen onze klanten uit Rijssen én ver daarbuiten u graag waarom zij hun werkkleding bij ons bestellen. Harmeling Interieurconcepten bijvoorbeeld, een bedrijf dat al sinds 2014 klant is. “Het is voor ons belangrijk dat die vakmensen in goede, nette kleding lopen en dat ze representatief zijn. Ook de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’S) zijn van belang, voor veiligheid op de werkvloer. Die kwalitatief hoogstaande producten vinden wij bij Profimex.”

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Werkkleding kopen in Rijssen

Bent u voor uw medewerkers op zoek naar (nieuwe) werkkleding? Kortom: wilt u werkkleding kopen? Stap dan vandaag nog in de auto en kom naar onze showroom in Rijssen. Bent u vlakbij onze showroom aan de Energiestraat gevestigd, dan kunt u natuurlijk ook op de fiets komen. En eenmaal binnen helpen onze adviseurs u met het vinden van de juiste werkkleding voor uw medewerkers.

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...