Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Werkkleding Overijssel

Werkkleding Overijssel

  • Zeer ruim assortiment werkkleding
  • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
  • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Werkkleding voor Overijsselse bedrijven

Bij Profimex in Rijssen, Overijssel vindt u een ruim assortiment werkkleding samengesteld uit verschillende merken.

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit bedrukken of borduren
  • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Werkkleding bestellen in Overijssel

Het is belangrijk dat werkkleding goed zit, de juiste pasvorm heeft en beschermt tijdens verschillende werkzaamheden. Bij Profimex in Rijssen, Overijssel vindt u een ruim assortiment werkkleding samengesteld uit verschillende merken. Hierdoor hebben wij voor elk budget de juiste oplossing op het gebied van werkkleding. Wilt u werkkleding bestellen, dan bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. 

Experts in werkkleding

Als experts in werkkleding bestaat ons assortiment onder meer uit broeken, jassen, overalls, sweaters, T-shirts en thermokleding. Zowel uw mannelijke als uw vrouwelijke medewerkers kunnen voor hun kleding bij ons terecht. Ook kunt u bij ons uw veiligheidskleding bestellen, waarin uw medewerkers goed zichtbaar en goed beschermd aan de slag gaan. En natuurlijk kunt u bij Profimex uw werkkleding laten bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met uw logo of een slogan. Wij denken graag met u mee over de boodschap die u met uw werkkleding wilt vertellen. Zo bestelt u bij ons representatieve werkkleding in uw huisstijl - kledingstukken die uw medewerkers met trots dragen. 

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Snelle levering

Online bedrijfskleding bestellen

Bent u eenmaal klant, dan kunt u gebruik maken van ons Kleding Management Systeem (KMS) om online de werkkleding voor uw medewerkers te bestellen. Zo wordt het bestellen, beheren en beheersen van de kledingstroom teruggebracht tot enkele muisklikken. Bij Profimex bestelt u kwalitatief hoogstaande werkkleding die geschikt is voor allerlei verschillende beroepsgroepen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld werkkleding voor op de bouw, voor de horeca, voor de schoonmaak en voor de transport en logistiek

Referenties uit Overijssel

Een tip: op de pagina Cases vertellen onze referenties uit Overijssel én ver daarbuiten u graag waarom zij hun werkkleding bij ons bestellen. Zo vertelde Vastbouw ons: “We hebben heel bewust voor Profimex en hun KMS gekozen. Het online bestellen ontzorgt ons enorm. De basis van ons KMS bestaat uit geregistreerde maatgegevens (die Profimex opnam tijdens een passessie bij ons op locatie) en persoonlijk toegekende kledingsets voor iedere medewerker.” En schreef Vakantie & Partycentrum Het Mölke: “Zowel onze kleding als promotionele artikelen komen bij Profimex vandaan. Wat we aanschaffen verschilt per jaar; het is maar net wat er nodig is. Gifts voor vertrekkende gasten, gifts voor tijdens evenementen, cadeautjes voor het personeel: het zijn zomaar wat momenten waarbij Profimex ons ondersteunt. En wat fijn is, is dat ze ons inmiddels goed kennen. We hoeven maar een vraag bij ze neer te leggen en ze komen snel met originele ideeën.”

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Werkkleding kopen in Overijssel

Bent u benieuwd wat Profimex op het gebied van werkkleding voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze ruime showroom voor werkkleding in Rijssen, Overijssel. Rijssen is goed bereikbaar vanaf verschillende plaatsen in Overijssel en uiteraard kunt u bij ons voor de deur parkeren.

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...