Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Leverancier van werkkleding in Overijssel

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

WERKKLEDING BESTELLEN IN OVERIJSSEL

Het is belangrijk dat werkkleding goed zit, de juiste pasvorm heeft en beschermt tijdens verschillende werkzaamheden. Bij Profimex in Rijssen, Overijssel vindt u een ruim assortiment werkkleding samengesteld uit verschillende merken. Hierdoor hebben wij voor elk budget de juiste oplossing op het gebied van werkkleding. Wilt u werkkleding bestellen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. 

LEES MEER OVER WERKKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit

Experts in werkkleding

Als experts in werkkleding bestaat ons assortiment onder meer uit broeken, jassen, overalls, sweaters, T-shirts en thermokleding. Zowel uw mannelijke als uw vrouwelijke medewerkers kunnen voor hun kleding bij ons terecht.

Ook kunt u bij ons uw veiligheidskleding bestellen, waarin uw medewerkers goed zichtbaar en goed beschermd aan de slag gaan. En natuurlijk kunt u bij Profimex al uw kledingstukken ook laten personaliseren, bijvoorbeeld door uw logo of een slogan erop te bedrukken. Wij denken graag met u mee over de boodschap die u met uw werkkleding wilt vertellen.

Zo bestelt u bij ons representatieve werkkleding in uw huisstijl - kledingstukken die uw medewerkers met trots dragen. 

Online bedrijfskleding bestellen

Bent u eenmaal klant, dan kunt u gebruik maken van ons Kleding Management Systeem (KMS) om online de werkkleding voor uw medewerkers te bestellen. Zo wordt het bestellen, beheren en beheersen van de kledingstroom teruggebracht tot enkele muisklikken. Bij Profimex bestelt u kwalitatief hoogstaande werkkleding die geschikt is voor allerlei verschillende beroepsgroepen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld werkkleding voor op de bouw, voor schilders, voor hoveniers, voor de horeca en voor de logistieke sector.

Al vele organisaties uit Overijssel gingen u voor. Bent u benieuwd wat Profimex op het gebied van werkkleding voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze ruime showroom voor werkkleding in Rijssen.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...