Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Werkkleding logistiek

Werkkleding logistiek

 • Ruim keuze in werkkleding voor de logistiek
 • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking en borduring
 • Alle werkkleding op maat gemaakt


Neem direct contact op

Werkkleding voor uw medewerkers

In de logistiek is het belangrijk dat de werkkleding die uw medewerkers dragen hen in uiteenlopende situaties helpt om hun werk zo goed mogelijk te doen. Hier kunt u bij Profimex terecht.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Werkkleding voor de logistiek

Medewerkers die werkzaam zijn in de logistiek, zijn veel onderweg of bezig met het laden en lossen van (zware) vrachten. Om die reden is het belangrijk dat u hen goed beschermt en voorbereid op onverwachte situaties en locaties. Daar spelen goede werkkleding, veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) een belangrijke rol in. Deze items vindt u bij Profimex. Onze adviseurs denken graag met u mee over de juiste kleding voor uw medewerkers. Wij weten als geen ander dat er in de logistiek een grote afwisseling aan werkomstandigheden is. Een magazijnmedewerker heeft met andere werksituaties te maken als een chauffeur. Bij Profimex worden beide medewerkers op hun eigen wijze gekleed.

Totaalpakket: bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM’s

Wij kijken daarbij natuurlijk niet alleen naar veiligheid, maar ook naar zaken als bijvoorbeeld draagcomfort en functionaliteit. Immers, deze zijn net zo belangrijk. Voor de logistieke sector bieden wij daarom een totaalpakket aan bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM’s, zodat uw optimaal beschermd en comfortabel kunnen werken. U heeft daarbij de keuze uit ruim twintig voorkeursmerken - zowel A- als B-merken. Kortom: bij ons vindt u gegarandeerd de juiste werkkleding voor uw medewerkers in de logistiek. En uiteraard houden wij daarbij ook rekening met de gewenste uitstraling van de kleding én uw budget.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Werkkleding: uw mogelijkheden

U kunt bij Profimex terecht voor een ruim assortiment werkkleding voor de logistiek. Graag lichten wij een tipje van de sluier op wat betreft uw mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • werkbroeken
 • korte werkbroeken
 • T-shirts
 • truien
 • overalls
 • (winter)jassen
 • werkvesten
 • regenkleding
 • bodywarmers
 • en reflecterende kleding

Zoals u ziet vindt u in ons assortiment werkkleding voor verschillende beroepen in de logistiek. Uw chauffeurs, maar ook de medewerkers in uw magazijn, warehouse of op- en overslag kleden wij graag op maat aan.

Werkkleding logistiek bedrukken

Uiteraard kan al onze werkkleding voor de logistiek ook bedrukt worden, of worden voorzien van een mooie borduring. Dat zorgt voor de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’. Onderweg, maar ook wanneer zij bij klanten (aan het werk) zijn worden uw medewerkers in hun werkkleding wandelende visitekaartjes. Onze adviseurs denken daarom graag met u mee over hoe u uw logo, beeldmerk, slogan of andere uiting het beste op uw werkkleding kunt zetten. Zo draagt de werkkleding straks bij aan uw merkbekendheid.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Werkkleding transport op maat kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van werkkleding op maat voor uw logistieke medewerkers? In onze showroom in Rijssen helpen onze adviseurs u graag met het samenstellen van het juiste kledingpakket. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...