Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Werkkleding laten bedrukken met eigen logo

Werkkleding laten bedrukken met eigen logo

 • Zeer ruim assortiment werkkleding
 • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking
 • Voor ieder budget en oplage

Neem direct contact op

Werkkleding bedrukken

Wilt u uw werkkleding laten bedrukken met uw eigen logo? Dan bent u bij Profimex aan het juiste adres. 

Bij Profimex kunt u op verschillende manieren uw werkkleding laten bedrukken: 

 • Transferdruk
 • Zeefdruk
 • Borduren
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Werkkleding bedrukken

Laat u uw werkkleding bedrukken met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking, dan werkt u aan uw merkbekendheid. Door uw werkkleding te laten bedrukken maakt u dus reclame voor uw bedrijf of organisatie. Of het nu gaat om werkbroeken, T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, (winter)jassen of bodywarmers: wanneer uw medewerkers in hun werkkleding op pad gaan, zijn zij voor uw bedrijf of organisatie een wandelend visitekaartje. Bovendien zorgt bedrukte werkkleding ervoor dat uw medewerkers er representatief en professioneel uitzien. 

Werkkleding laten bedrukken

Wanneer u ervoor kiest om uw werkkleding te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag gaat. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden zien. Nu al benieuwd? Op de pagina Cases ziet u hoe verschillende klanten hun werkkleding door ons hebben laten bedrukken. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Van Keulen Interieurbouw: “Onze medewerkers komen bij veel winkels en organisaties over de vloer. Natuurlijk vind ik het dan belangrijk dat ze er netjes, verzorgd en representatief bijlopen. Daar zorgt Profimex voor.”

Ruim assortiment werkkleding om te bedrukken

In onze eerder genoemde showroom vindt u een ruim assortiment werkkleding die u kunt laten bedrukken. Die werkkleding is geschikt voor verschillende branches, denk aan…

Onze bedrukking is altijd van de hoogste kwaliteit en blijft daardoor zeer lang mooi. Hiermee is onze bedrukte werkkleding ook erg goed voor dagelijks gebruik.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Methoden voor het bedrukken van werkkleding

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld welke methoden wij gebruiken om werkkleding te bedrukken. De meeste gebruikte methoden bij Profimex zijn transferdruk, zeefdruk en borduren. Graag leggen wij u kort uit wat de voordelen van deze verschillende methoden zijn, zodat u wellicht al een keuze kunt maken.

 • Transferdruk is verkrijgbaar in twee varianten: een sterke transfer die slijt- en wasvast is én een rekbaar logo dat ideaal is voor flexibele en gevoelige stoffen. De voordelen van transferdruk zijn gemakkelijk op te sommen: deze methode is snel, flexibel en ook in kleine afnames relatief goedkoop.

 • Zeefdruk is uw perfecte keuze voor grote series (vanaf 25 stuks). Het grootste voordeel van zeefdruk? De prijs. Zeker bij grote aantallen is dit een relatief goedkope manier van bedrukken.

 • Borduren vinden wij persoonlijk één van de mooiste manieren om uw logo op uw werkkleding te plaatsen. Het zorgt voor een chique uitstraling en is zeer robuust en daardoor duurzaam.

Werkkleding laten bedrukken: de regels van de Belastingdienst

Tot slot vertellen wij u graag nog iets over de regels van de Belastingdienst omtrent het bedrukken van werkkleding. Dit kan u namelijk financiële voordelen opleveren. Werkkleding mag u onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen aan uw medewerkers, mits het aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet. Eén van die voorwaarden voor belastingaftrek is dat er op ieder kledingstuk een logo van minimaal zeventig vierkante centimeter gedrukt staat. Onze adviseurs denken hierover graag met u mee.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Bent u benieuwd welke methode het meest geschikt is voor het bedrukken van uw werkkleding? Onze adviseurs stellen u gegarandeerd de juiste vragen, waardoor u er snel achter komt wat u precies zoekt.

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...