Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Werkkleding kopen op maat

Werkkleding kopen op maat

 • Zeer ruim assortiment werkkleding
 • Verschillende maatwerkmogelijkheden
 • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Werkkleding op maat

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers hun werkkleding iedere dag met plezier aantrekken? Door te kiezen voor werkkleding op maat van Profimex.


 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
 • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Werkkleding op maat aanschaffen


Maar ‘werkkleding op maat’ betekent niet alleen op maat qua veiligheid. Ook de juiste uitstraling van de kleding is van essentieel belang. U wilt immers dat uw medewerkers zich er prettig in voelen, en dat zij de kleding iedere ochtend met plezier aantrekken. Werkkleding op maat betekent dan ook u nooit moet kiezen voor 'kloffies van de zaak'. Bij Profimex heeft u gelukkig de keuze uit ruim twintig voorkeursmerken - zowel A- als B-merken - waardoor wij u gegarandeerd van de juiste werkkleding kunnen voorzien. Er is altijd een merk te vinden dat aansluit bij de uitstraling die u wenst, waarbij onze adviseurs uiteraard ook rekening houden met uw budget. 

Werkkleding op maat bedrukken of borduren

Werkbroeken, T-shirts, poloshirts, sweaters, (winter)jassen of bodywarmers: welke werkkleding u ook op maat wilt kopen, al deze kleding is bij Profimex te bedrukken of borduren. Onze adviseurs denken graag met u over hoe uw logo of slogan het mooist uitkomst. Met werkkleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking werkt u aan uw merkbekendheid en zijn uw medewerkers een perfect uithangbord voor uw organisatie. Uw merk wordt - om met onze eigen slogan te spreken - zichtbaar onderscheidend. En natuurlijk draagt goed verzorgde werkkleding bij aan een representatieve uitstraling. 

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Werkkleding op maat passen


Uw werkkleding kan er nog zo mooi uitzien, als het voor uw medewerkers niet comfortabel zit zullen zij het niet graag aantrekken. Om die reden nemen wij bij Profimex het passen van werkkleding zeer serieus. Al uw medewerkers krijgen hun werkkleding op maat ingemeten. Dat gebeurt tijdens een passessie, die plaats kan vinden in onze luxe showroom of bij u op locatie. Aan u de keuze. Ook heeft u de keuze tussen passen in kleine groepen, waarbij er voor iedere medewerker voldoende persoonlijke aandacht is, of een centrale passessie. Samen met u bepalen we welke werkwijze u voor uw medewerkers het meest prettig vindt. Het resultaat van beide werkwijzen is overigens hetzelfde: u weet zeker dat voor iedere medewerkers de juiste maat en pasvorm wordt besteld.

Veiligheidseisen voor uw werkkleding op maat

Allereerst is het zeer belangrijk dat u voor uw werkkleding op maat rekening houdt met de gestelde veiligheidseisen. Denk aan fluorescerende of reflecterende werkkleding wanneer uw medewerkers vaak in het donker werken, bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden. Goede werkkleding zorgt er namelijk voor dat uw medewerkers veilig en verantwoord kunnen werken. En een veilige werksfeer - in combinatie met lekker kunnen bewegen tijdens hun werk - is voor uw medewerkers uiteraard heel prettig. Goed om te weten: bij sommige beroepen is het dragen van werkkleding om deze redenen zelfs verplicht gesteld door de overheid. De adviseurs van Profimex weten dit als geen ander en adviseren u graag over de juiste kleding voor uw medewerkers. In ons assortiment vindt u voor verschillende branches zelfs speciale werkkleding, waaronder de logistiek, de bouw, de beveiliging en de horeca. 

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Werkkleding op maat kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van werkkleding op maat bij Profimex? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen, waar onze adviseurs u helpen met het samenstellen van het juiste kledingpakket. U kunt onze werkkleding in het echt zien en voelen, en krijgt een goed beeld van uw mogelijkheden. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...