Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Werkkleding voor de horeca

Werkkleding horeca

  • Zeer ruim assortiment horecakleding
  • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking
  • Werkkleding voor heren én dames


Neem direct contact op

Ruim assortiment werkkleding voor de horeca

Functioneel, een modieus design en optimaal draagcomfort: dat kenmerkt onze werkkleding voor de horeca.

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit bedrukken of borduren
  • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Leverancier voor werkkleding voor de horeca

Profimex is de nummer één leverancier voor werkkleding voor de horeca. Waarom? Omdat wij een ruim assortiment A- en B-merken voeren, waarbij functionaliteit, design, draagcomfort en prijs voorop staan. Zo heeft u bij ons dus altijd een ruime keuze. En voor uw werkkleding wordt natuurlijk ook rekening gehouden met allerlei praktische details. Wij hebben inmiddels een ruime ervaring in de horeca – of dat nu restaurants of hotels zijn – e weten daardoor precies welke materialen de beste zijn. Qua draagcomfort, maar ook qua hygiëne. Immers: in de horeca krijgt werkkleding nogal wat te verduren. 

Werkkleding voor uw horecapersoneel


Kleding voor uw koks of voor uw bedienend personeel, maar ook werkkleding voor uw gastheren, gastvrouwen en receptionisten: u vindt het bij Profimex. En of die horecakleding nu tijdloos of juist zeer modern moet zijn, of het nu gaat om robuuste werkkleding of elegante blouses, broeken en blazers: wij hebben het zeker in huis. broeken, shirts, polo’s, blouses of jasjes. En uiteraard helpen onze adviseurs u om de werkkleding van al uw horecapersoneel optimaal op elkaar af te stemmen. Zo creëert u eenheid.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Herenkleding en dameskleding in de horeca

Bovendien kunt u bij ons terecht voor zowel werkkleding voor dames als voor werkkleding voor heren. Daarin zit namelijk een wezenlijk verschil, dat u niet moet onderschatten. Niet voor niets hebben wij er al eens deze blog over geschreven, waarin uw vrouwelijke horecapersoneel het prettig vindt om in dameskleding te werken. Uiteraard kunnen wij de dames- en herenmodellen wel perfect op elkaar laten aansluiten. In snit ziet u verschil, maar niet in uitstraling. Daar zorgen onze specialisten wel voor.

Werkkleding voor de horeca bedrukken


De kans is zeer groot dat u uw werkkleding wilt laten bedrukken of borduren. Geen enkel probleem, uiteraard. Profimex werkt met verschillende technieken, waardoor u voor ieder budget en voor iedere oplage bij ons terecht kunt. En dat niet alleen: onze adviseurs denken graag met u mee over de juiste bedrukking of borduring. Is dat alleen uw logo, of misschien een slogan of (tijdelijke) actie?

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Werkkleding voor uw horecaonderneming

Bent u inmiddels benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw horecaonderneming? Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen, waar onze adviseurs u helpen met het samenstellen van de juiste werkkleding voor uw horecapersoneel. U kunt onze werkkleding in het echt zien en voelen én krijgt een goed beeld van uw mogelijkheden. Zo kunt u weloverwogen uw keuze maken.

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...