Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Werkkleding voor de bouw

Werkkleding voor de bouw

 • Ruim assortiment werkkleding voor de bouw
 • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking
 • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Werkkleding bouw

Profimex is dé leverancier van werkkleding voor de bouw. Wij hebben een ruim assortiment, waardoor u altijd voldoende keuze heeft uit kleding om goed in voor de dag te komen.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
 • Ook persoonlijke beschermingsmiddelen mogelijk
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Werkkleding in de bouw


Aan goede werkkleding voor de bouw worden bij Profimex drie eisen gesteld. 1) De kleding moet goed zitten, 2) de werkkleding moet de juiste pasvorm hebben en 3) uw medewerkers moeten er tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden goed door beschermd worden. Ons assortiment werkkleding voor de bouw bestaat daarom uit verschillende uitvoeringen, materialen, maten en kleuren. En dankzij onze twintig voorkeursmerken - zowel A- als B-merken - kunnen wij u zeker van de juiste kleding voorzien. Ongeacht uw budget, oplage of gewenste uitstraling vinden wij voor u perfecte werkkleding. Waar u dan aan kunt denken? Aan zomerkleding én winterkleding. Aan werkkleding voor timmermannen, stukadoors, tegelzetters, dakdekkers én metselaars. En om het concreet te maken, aan: werkbroeken, korte werkbroeken, T-shirts, truien, overalls, (winter)jassen, werkvesten, regenkleding, bodywarmers, en reflecterende kleding.

Werkkleding voor de bouw bedrukken of borduren

De uitstraling van de werkkleding die uw medewerkers op de bouw dragen is van groot belang. Met goed verzorgde en mooi bedrukte of geborduurde werkkleding worden uw medewerkers op iedere bouwplaats namelijk wandelende visitekaartjes. En dat zorgt uiteindelijk voor meer naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet. Goed om te weten: bij Profimex heeft u de keuze uit bedrukken of borduren. En of het nu gaat om alleen uw logo of om een slogan of een (tijdelijke) actie of reclame: onze ervaren adviseurs denken graag met u mee over uw marketingboodschap.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Bouw: veiligheidskleding van belang

Eerder schreven we al kort iets over een belangrijke eis die wij stellen aan werkkleding voor de bouw: bescherming. De juiste veiligheidskleding zorgt ervoor dat uw werknemers op de bouwplaats optimaal beschermd zijn, en daar adviseren onze specialisten u dan ook graag over. Maar dat niet alleen. Profimex gaat veel verder dan dat. Wij zijn een totaalleverancier, wat inhoudt dat u ook alle persoonlijke beschermingsmiddelen bij ons kunt bestellen. Voor iedere functie en ieder beroep in de bouw vindt u in ons assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). En natuurlijk voldoen onze gehoorbescherming, adembescherming, helmen, veiligheidsbrillen, handschoenen en werkschoenen aan alle wettelijk gestelde eisen.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

 Werkkleding voor de bouw kopen

Graag helpen wij u in onze showroom met het vinden van de juiste werkkleding voor uw medewerkers op de bouw. Kom gerust eens bij ons langs bij onze showroom, wij staan voor u klaar. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...