Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Werkkleding beveiliging

Werkkleding beveiliging

 • Ruim keuze in werkkleding voor beveiligers
 • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking en borduring
 • Zowel mogelijkheden voor heren als voor dames


Neem direct contact op

Werkkleding leverancier voor de beveiligingsbranche

Dankzij ons veelzijdige assortiment heeft u bij Profimex een ruime keuze in werkkleding voor beveiligers. Niet voor niets zijn wij dé leverancier voor de beveiligingsbranche.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
 • Ook persoonlijke beschermingsmiddelen mogelijk
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor beveiligers

Graag gaan we nog iets dieper in op het onderwerp veiligheid. Want wist u al dat Profimex naast werkkleding voor de beveiligingsbranche ook persoonlijke beschermingsmiddelen kan leveren? U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan handschoenen of goede werkschoenen.


Werkkleding voor beveiligers

De beveiligingsbranche in Nederland is zeer divers. Van winkelbeveiliging tot portiersdiensten, van luchthavenbeveiliging tot evenementenbeveiliging. Er zijn vele takken van sport mogelijk. En in iedere tak van sport is het essentieel dat uw medewerkers de juiste werkkleding dragen. Meer nog dan andere banen is beveiligen een uitdagende en intensieve functie. In deze functie moeten uw beveiligers zich comfortabel en veilig voelen. En daar kan de juiste werkkleding voor zorgen. Zeker wanneer u kiest voor kleding met de juiste veiligheidsaspecten. Hiermee worden uw medewerkers tijdens hun risicovolle werkzaam goed beschermd. Ook wanneer zij aan potentieel geweld worden blootgesteld. 

Werkkleding voor beveiligers bedrukken of borduren

Terug naar de werkkleding. Want naast de veiligheid is voor de kleding nog iets van belang: de uitstraling. Uw medewerkers moeten niet alleen representatief zijn, maar ook herkenbaar. Uw logo toont namelijk gezag. Het laat mensen zien dat uw medewerkers werkzaam zijn voor een gerenommeerde organisatie. Profimex biedt u daarvoor de oplossing. Of het nu gaat om pantalons, blouses en nette jassen of juiste stevige winterjassen. Al deze items kunnen bij ons namelijk bedrukt worden, bijvoorbeeld met uw logo of een beeldmerk. En ook een mooie borduring is mogelijk.


Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.


Beveiliging kleding voor dames

Het is ook goed om te weten dat u bij ons terecht kunt voor zowel werkkleding voor dames als voor werkkleding voor heren. Er zijn immers steeds meer dames werkzaam in de beveiliging, en ook zij moeten comfortabel aan het werk kunnen. Eerder schreven wij al eens een blog over het belang van goed passende werkkleding voor dames, en waarom deze kleding vaak anders is dan die voor heren. Gelukkig kunnen wij uw vrouwelijke medewerkers bij Profimex perfect helpen. En uiteraard kunnen wij de dames- en herenkleding perfect op elkaar laten aansluiten. U ziet in snit verschil, maar niet in uitstraling. Die uitstraling is uniform - precies zoals u dat wenst.

Werkkleding voor beveiligers professioneel aangemeten

In geen enkele branche is lekker kunnen bewegen tijdens het werk zo belangrijk als de beveiliging. Doet zich een calamiteit voor, dan moeten beveiligers immers snel kunnen reageren. Kiest u voor Profimex, dan worden uw medewerkers één voor één ingepast. Dat houdt in dan hun werkkleding professioneel wordt aangemeten - in onze showroom in Rijssen of bij u op locatie. 

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Kleding voor uw beveiliging kopen

Wilt u kleding voor de beveiliging kopen en bent u benieuwd of Profimex u daarbij kan helpen? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Rijssen, waar onze specialisten klaar staan om u van goed advies te voorzien. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...