Werkkleding Bedrukken

Kleding bedrukken

Bedrijfskleding zorgt voor een uniforme uitstraling, zowel binnen als buiten uw bedrijf. Uw bedrijfslogo op de kleding geeft daar een extra dimensie aan. Wij helpen u graag met het juiste type bewerking zodat u alles uit uw merk haalt. Laat werkkleding bijvoorbeeld bedrukken en/of borduren met uw logo. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende bedrukkingsmethoden. 

Kleding bedrukken

Hoe het werkt

Transferdruk

Bedrijfskleding aanschaffen en laten bedrukken en/of borduren met uw eigen logo kan bij Profimex al vanaf hele kleine oplages. Door ons uitgebreide assortiment, kunnen we voor ieder budget iets moois vinden. Broeken, polo's, truien, caps, jassen: in principe kan ieder kledingstuk worden bedrukt met een transfer. Op deze pagina leest u alles over de verschillende mogelijkheden.

Logo Transfer

Een transfer is een transparante drager voorzien van uw logo. Met een verhitte sealpers wordt dit logo overgedragen op het kledingstuk.

Logo transfers worden aangeboden in vaste aantallen vanaf 15 stuks. Op basis van behoefte worden ze per stuk of in serie verwerkt. Na facturatie blijven de transfers bij Profimex op voorraad tot u ze nodig heeft. 

Plotten en zeefdruk

Snijplot logo’s

Een snijplot logo is een logo of tekst uitgesneden (geplot) op speciaal folie. Het overtollige folie wordt weggehaald waarna het logo overblijft om over te brengen op de stof. We gebruiken deze techniek vooral bij spoedorders, in bijzondere gevallen of bij hele kleine oplagen. Het is een tijdrovend en daarmee relatief kostbare manier van bedrukken. Daarnaast is de kwaliteit wat lager dan bij het gebruik van transfers.

Zeefdruk

Bij zeefdrukken wordt de kleding in één of meerdere gangen geverfd. Doormiddel van een zeefraam wordt de bedrukking aangebracht op het textiel. Vervolgens wordt het gedroogd in een droogtunnel. Bij grote aantallen is dit een relatief goedkope manier van bedrukken. Er is echter een beperkt aantal kleuren en combinaties beschikbaar en niet alles kan gezeefdrukt worden. De kwaliteit kan minder scherp zijn dan bij transferdruk.

Klantcases

Frans op den Bult

Frans op den Bult heeft ervoor gekozen om borduren en bedrukken met elkaar te mixen. Zo is het logo op de blouses bedrukt op de mouw, maar is op de borst voor borduring gekozen. 'Wij dachten dat bedrukking snel los zou laten en zou vervagen. Mark heeft ons laten zien dat dit door nieuwe technieken helemaal niet meer het geval is.' De combinatie maakt de kleding uniek!

Bekijk deze klantcase
Optimum Group

'De uniforme bedrijfskleding creëert een gevoel van verbondenheid. Wij merken dat dit een positieve uitwerking heeft op de betrokkenheid en de samenwerking binnen onze verschillende bedrijven'

Bekijk deze klantcase
Voortman Steel Group

'Toen we besloten om over te stappen heeft Profimex een voorstel gedaan voor vier verschillende kledingpakketten. Aan de hand van uitstraling, comfort en prijskwaliteitverhouding hebben we vervolgens de keuze voor één pakket gemaakt. De jongens zijn met name erg tevreden over de uitstraling. Het zijn geen hobbezakken, de kleding sluit mooi aan. Bovendien heeft de kleding niet de uitstraling van werkkleding, en daardoor wordt het met trots gedragen.'

Bekijk deze klantcase