Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Werkkleding laten bedrukken

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

WERKKLEDING BEDRUKKEN

Laat u uw werkkleding bedrukken met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking, dan werkt u aan uw merkbekendheid. Door uw werkkleding te laten bedrukken maakt u dus reclame voor uw bedrijf of organisatie. Wanneer uw medewerkers in hun werkkleding op pad gaan, zijn zij voor uw bedrijf of organisatie een wandelend visitekaartje. Bovendien zorgt bedrukte werkkleding ervoor dat uw medewerkers er representatief en professioneel uitzien.

LEES MEER OVER WERKKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit

Werkkleding laten bedrukken

Wanneer u ervoor kiest om uw werkkleding te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor elk budget en voor elke oplage voor u aan de slag gaat. Ook is het handig om te weten dat elk kledingstuk kan bedrukt worden, denk aan broeken, polo’s, T-shirts, sweaters, jassen en bodywarmers. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden zien. Nu al benieuwd? Op de pagina Referenties ziet u hoe verschillende klanten hun werkkleding door ons hebben laten bedrukken.

Ruim assortiment werkkleding om te bedrukken

In onze eerder genoemde showroom vindt u een ruim assortiment werkkleding die u kunt laten bedrukken. Die werkkleding is geschikt voor verschillende branches, denk aan de logistiek, de horeca, de bouw, de industrie en de overheid. Onze opdrukken zijn slijtvast en gaan daarom lang mee. Hiermee is onze bedrukte werkkleding goed voor dagelijks gebruik.

Werkkleding laten bedrukken: de regels van de Belastingdienst

Wanneer u werkkleding wilt bedrukken, is het goed om de regels van de Belastingdienst te kennen. Werkkleding mag u onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen aan uw medewerkers, mits het aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet. Eén van die voorwaarden voor belastingaftrek is dat er op ieder kledingstuk een logo van minimaal zeventig vierkante centimeter gedrukt staat. Onze adviseurs denken hierover graag met u mee.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...