Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Leverancier van werkkleding in Almelo

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

WERKKLEDING BESTELLEN IN ALMELO

Werkkleding ondersteunt medewerkers in allerlei sectoren in hun dagelijkse werk - van logistiek tot de bouw, van overheidsinstanties tot de industrie en de horeca. Onze verschillende collecties bieden voor elk gebruik de geschikte werkkleding. Werkbroeken, jassen, sweaters en T-shirts van de hoogste kwaliteit en voor een optimaal comfort: dat de werkkleding die u bij Profimex vindt. Ook voor uw bedrijf of organisatie zijn wij de juiste leverancier van werkkleding. Al vele bedrijven uit Almelo gingen u voor. Tip: lees hier enkele referenties van mooie klanten bij u uit de buurt.

LEES MEER OVER WERKKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit

Waarom kiezen voor werkkleding

Twijfelt u of werkkleding voor uw medewerkers noodzakelijk is? Werkkleding zorgt er ten eerste voor dat uw medewerkers veilig aan het werk gaan. De adviseurs van Profimex denken altijd met u mee over waar de kleding - gezien de werkzaamheden en werkomstandigheden van uw medewerkers - aan moet voldoen. Ook draagt werkkleding bij aan uw merkbekendheid en een representatieve uitstraling. Uw medewerkers lopen er namelijk altijd netjes en verzorgd bij.

En vergeet ook niet veel van uw medewerkers het erg praktisch zullen vinden dat u ze werkkleding aanbiedt. Al vele bedrijven uit Almelo gingen u voor. Niet voor niets zijn wij sinds kort trotse sponsor van Heracles Almelo!

Showroom voor werkkleding in Rijssen, dichtbij Almelo

Het is wel belangrijk dat u kiest voor werkkleding die comfortabel - nee, zelfs als gegoten - zit. Alleen zo kunnen uw medewerkers goed bewegen en hun werkzaamheden perfect uitvoeren. In onze showroom in Rijssen, minder dan twintig kilometer van Almelo, vindt u meer dan voldoende inspiratie op het gebied van werkkleding. Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...