Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Werkkleding Almelo

Werkkleding Almelo

  • Zeer ruim assortiment werkkleding
  • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
  • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Werkkleding voor bedrijven uit Almelo

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Profimex, experts op het gebied van werkkleding. Als Twentse onderneming hebben wij al vele bedrijven uit Almelo in ons klantenbestand. 

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit bedrukken of borduren
  • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Werkkleding bestellen in Almelo

Werkkleding ondersteunt medewerkers in allerlei sectoren in hun dagelijkse werk - van logistiek tot de bouw, van de horeca tot schoonmaak. De vele verschillende collecties van Profimex bieden voor elk gebruik de geschikte werkkleding. Bij ons heeft u de keuze uit ruim twintig voorkeursmerken, ieder met hun eigen uitstraling en prijskaartje. Werkbroeken, jassen, sweaters en T-shirts van de hoogste kwaliteit en voor een optimaal comfort: dat is de werkkleding die u bij Profimex vindt. Ook voor uw bedrijf of organisatie zijn wij de juiste leverancier van werkkleding. Al vele bedrijven uit Almelo gingen u voor. Tip: lees hier enkele referenties van mooie klanten bij u uit de buurt.

Waarom kiezen voor werkkleding

Twijfelt u of werkkleding voor uw medewerkers noodzakelijk is? Werkkleding zorgt er ten eerste voor dat uw medewerkers veilig aan het werk gaan. De adviseurs van Profimex denken altijd met u mee over waar de kleding - gezien de werkzaamheden en werkomstandigheden van uw medewerkers - aan moet voldoen. Extra tip: wij zijn ook leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, werkschoenen, helmen, adembescherming en oogbescherming. Bij ons kunt u dus ook uw PBM’s kopen. Verder draagt werkkleding bij aan uw merkbekendheid en een representatieve uitstraling. Uw medewerkers lopen er namelijk altijd netjes en verzorgd bij. En vergeet ook niet veel van uw medewerkers het erg praktisch zullen vinden dat u ze werkkleding aanbiedt. 

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Snelle levering

Showroom voor werkkleding in Rijssen, dichtbij Almelo

Het is wel belangrijk dat u kiest voor werkkleding die comfortabel - nee, zelfs als gegoten - zit. Alleen zo kunnen uw medewerkers goed bewegen en hun werkzaamheden perfect uitvoeren. In onze showroom in Rijssen, minder dan twintig kilometer van Almelo, vindt u meer dan voldoende inspiratie op het gebied van werkkleding. Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien. Kiest u inderdaad voor ons, dan is het goed om te weten dat al uw medewerkers hun werkkleding op maat krijgen ingemeten. Dat gebeurt tijdens een passessie, die plaats kan vinden in onze luxe showroom in Rijssen of bij u op locatie in Almelo. Aan u de keuze.

Uw werkkleding laten bedrukken

Waar u bij Profimex verder veel keuze in heeft, is bedrukking en borduring. U kunt onder meer uw logo, beeldmerk of slogan op de werkkleding laten bedrukken of borduren. En het maakt niet uit wat voor kledingstuk(ken) u wilt laten bedrukken, op ieder kledingstuk zijn er mogelijkheden. Van werkbroeken tot T-shirts, van overhemden tot (winter)jassen. Het laten bedrukken of borduren van deze werkkleding heeft belangrijke voordelen. Ten eerste dat uw medewerkers er representatief, verzorgd en professioneel uitzien. Maar natuurlijk ook dat uw medewerkers in hun werkkleding wandelende visitekaartjes worden. Bedrukte werkkleding draagt zo bij aan uw naams- en merkbekendheid.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Werkkleding kopen in Almelo

Bent u voor uw medewerkers op zoek naar (nieuwe) werkkleding? Kortom: wilt u werkkleding kopen? Stap dan vandaag nog in de auto en kom naar onze showroom in Rijssen. Dat is slechts twintig kilometer rijden vanaf Almelo - u bent er dus zo! Onze adviseurs helpen u vervolgens met het vinden van de juiste kleding. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...