Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Schoonmaakkleding

Schoonmaakkleding

 • Zeer ruim assortiment schoonmaakkleding
 • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
 • Ook voor intensieve schoonmaakwerkzaamheden


Neem direct contact op

Schoonmaakkleding op maat

Ook voor bedrijven die opereren in de schoonmaakbranche kan Profimex een modern kledingpakket samenstellen. Voor ieder budget en voor iedere oplage vinden wij voor u schoonmaakkleding op maat.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
 • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 Schoonmaakkleding

Bij Profimex vindt u een ruim assortiment bedrijfskleding, geschikt voor verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan de logistiek, de bouw, de beveiliging of de horeca. Maar ook schoonmaakkleding - bedrijfskleding voor de schoonmaakbranche - mag in ons assortiment niet ontbreken. Net als voor andere branches hebben onze medewerkers ook voor de schoonmaak de juiste kennis in huis om u te adviseren.


Bedrijfskleding voor de schoonmaakbranche

De schoonmaakbranche is zonder twijfel één van de meest gevarieerde sectoren in ons assortiment. Qua benodigde bedrijfskleding is er immers een groot verschil tussen schoonmakers gespecialiseerd in de foodindustrie en schoonmakers die met name kantoren schoonmaken. In onze ruime collectie - bestaande uit ruim twintig A- en B-merken - vindt u daarom een uitgebreid assortiment bedrijfskleding voor de schoonmaakbranche. 

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor de schoonmaakbranche

Voor ieder budget en voor iedere oplage vinden wij voor u een passende oplossing. Wat dacht u van nette poloshirts of T-shirts voor schoonmakers die veelal op kantoor, dus binnen, werken? Of regenkleding, laarzen en goede werkschoenen voor medewerkers die intensievere schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren? Tip: hebben uw medewerkers voor het intensievere schoonmaakwerk ook persoonlijke beschermingsmiddelen nodig? Ook dan bent u bij Profimex aan het juiste adres. Zo vindt u altijd de juiste bedrijfskleding en bescherming voor uw schoonmakers.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Schoonmaakkleding bedrukken of borduren

Ook om schoonmaakkleding te bedrukken of borduren kunt u bij Profimex terecht. Immers, ook uw medewerkers in de schoonmaakbranche moeten er verzorgd en representatief uitzien. Zo dragen zij bij aan een goede uitstraling van uw bedrijf. Deze herkenbaarheid is immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor schoonmaakkleding - en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechnieken kunnen wij ‘simpele’ logo’s, maar ook gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken. Bij Profimex vindt u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw schoonmaak bedrijfskleding. Ontdek het zelf in onze showroom in Rijssen.

Onze referenties voor schoonmaakkleding


Bent u inmiddels benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Op de pagina Cases kunt u alvast bekijken hoe verschillende klanten hun werkkleding door ons hebben laten bedrukken. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Kleentec (onderdeel van de Facilicom Group en specialist in reinigingswerkzaamheden): “Profimex heeft enorm veel kennis in huis, heeft een hoge servicegraad, hanteert snelle levertijden, heeft altijd een groot assortiment op voorraad en is flexibel. En voor ons ook niet onbelangrijk, ze zijn importeur van het beste merk op het gebied van laarzen en regenpakken voor de foodindustrie.”

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Schoonmaakkleding kopen

Heeft u interesse in schoonmaakkleding en bent u benieuwd of Profimex u kan helpen met het vinden van de juiste bedrijfskleding voor uw schoonmakers? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen, waar onze adviseurs voor u klaar staan.

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...