Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken met logo

  • Zeer ruim assortiment relatiegeschenken
  • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking
  • Veel artikelen op voorraad


Neem direct contact op

Relatiegeschenken kopen

Of het nu gaat om promoten, bedanken of kennismaken: de adviseurs van Profimex denken met u mee. Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment relatiegeschenken met logo.

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Originele relatiegeschenken
  • Relatiegeschenken laten bedrukken
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Relatiegeschenken met logo


Barbecues, kaarsen, aanstekers, petjes, mutsen, snoep, strandlakens, strandballen, notitieblokken, pennen, stiften, drinkbekers, bidons, tassen, trolleys, elektronische gadgets, USB-sticks… U leest het goed: ons assortiment relatiegeschenken is zeer ruim, en al deze geschenken zijn met uw logo te bedrukken. Het grootste voordeel? Deze relatiegeschenken zetten uw onderneming, product of dienst in de spotlight, zodat mensen niet langer om u heen kunnen. Het primaire doel van deze relatiegeschenken is dan ook het creëren van merkbekendheid. Maar dat is niet het enige. Relatiegeschenken kunnen ook de relatie tussen uw bedrijf en uw klanten of medewerkers versterken. Kortom: relatiegeschenken zijn multi-inzetbaar.

Return on investment van relatiegeschenken

Relatiegeschenken hebben een hoge return on investment. Daarnaast zijn deze geschenken, zoals al gezegd, een goede manier om de loyaliteit van uw potentiele of al bestaande klanten te vergroten. Maar net als alle onderdelen van reclame, werken ook relatiegeschenken het beste als ze aansluiten op uw doelgroep. Houd daarom de specifieke interesses en voorkeuren van uw ontvangers in gedachten bij het kiezen van uw geschenken. Denk goed na over zowel het geschenk dat u weg geeft, als het logo op de slogan die u hierop laat zien. Zo kunt u scoren met uw relatiegeschenken en zorgt u ervoor dat uw ontvangers gráág iets voor u terug doen. Actief gebruik van uw relatiegeschenk zorgt namelijk voor sociale bewijskracht, sympathie en commitment. En dat zorgt weer voor die hoge return on investment.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Het juiste relatiegeschenk voor ieder moment

Beurzen, evenementen, een open dag of een jubileum: relatiegeschenken zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Daarnaast kunt u goed inhaken op bepaalde gebeurtenissen in het jaar, zoals Pasen, de zomervakantie of oud & nieuw. Uw relatiegeschenk wordt dan een inhaker. Leuk om te weten? Wij schreven hier al eens een blog over, waar wij u graag naar verwijzen: De leukste inhakers voor de feestdagen. Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden, dan is het goed om te weten dat wij voor veel verschillende geefmomenten het juiste relatiegeschenk in ons assortiment hebben.

Relatiegeschenken bedrukken met uw logo


Vrijwel ieder relatiegeschenk kan door ons perfect met een logo bedrukt worden. Dat bedrukken kan op verschillende manieren, afhankelijk van welk relatiegeschenk u in ons assortiment uitzoekt. Veelgebruikte druktechnieken zijn bij ons tampondruk, zeefdruk, digitale druk, UV print, gravure, laserprint, embossing, doming, borduren en weven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet van al deze technieken het fijne afweet, en dat het dus lastig is om de juiste keuze te maken. Wilt u meer weten over bedrukken van uw relatiegeschenken? Onze productspecialisten staan u in onze showroom in Rijssen graag te woord.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Originele relatiegeschenken met logo kopen

Bovenaan deze pagina gaven wij al een voorproefje: Profimex heeft een uitgebreide collectie relatiegeschenken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze producten eens in het echt wilt bekijken. En dat kan! Kom daarvoor gerust eens langs in onze showroom in Rijssen. Daar staan onze adviseurs voor u klaar. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...