Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Relatiegeschenken bedrukken met logo

Relatiegeschenken bedrukken met logo

 • Zeer ruim assortiment relatiegeschenken
 • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking
 • Veel artikelen op voorraad


Neem direct contact op

Relatiegeschenken aanschaffen

Profimex heeft duizenden relatieschenken in het assortiment die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo. Onze adviseurs denken hierover graag met u mee.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Originele relatiegeschenken
 • Relatiegeschenken laten bedrukken
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Relatiegeschenken met logo

De leukste relatiegeschenken vindt u bij Profimex. Wij kunnen voor u diverse relatiegeschenken bedrukken met uw eigen logo, waaronder

 • kaarsen
 • aanstekers
 • petjes of mutsen
 • strandlakens of strandballen
 • schrijfwaren, zoals notitieblokken, pennen en stiften
 • drinkbekers of bidons
 • tassen en trolleys
 • elektronische gadgets

Onze specialisten helpen u graag met het vinden van het juiste relatiegeschenk voor uw marketing. En natuurlijk zijn al deze geschenken met uw logo te bedrukken, maar ook met andere reclame-uitingen. Denk bijvoorbeeld aan een slogan, een beeldmerk, een ludieke oproep of een (tijdelijke) actie. 

Relatiegeschenken bedrukken met kwaliteit

Alle genoemde artikelen (en zelfs nog veel meer!) kunnen wij voor u tegen een gunstige prijs bedrukken. U kunt de relatiegeschenken bijvoorbeeld laten bedrukken met een logo of tekst. Dit is een efficiënte en eenvoudige manier om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te generen en/of de band tussen u en uw relaties te versterken. Wanneer u een logo of tekst wilt laten bedrukken, levert u zelf het beeld- of tekstmateriaal naar wens aan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit zorgvuldig en netjes op alle geschenken wordt geplaatst.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Relatiegeschenken voor klantenbinding

Het kan knap lastig zijn om (nieuwe) klanten aan uw bedrijf te binden. Eén van de manieren om uw klantenbinding te verhogen, is door regelmatig relatiegeschenken uit te geven. Het is een relatief goedkope manier om met (nieuwe) klanten in contact te komen. En dat niet alleen: onderzoek laat zien dat door bedrukte relatiegeschenken uw naamsbekendheid stijgt, uw (merk)naam beter wordt onthouden én dat klanten zich meer gewaardeerd voelen.

Relatiegeschenken met logo bedrukt

Zoals eerder op deze pagina gezegd kan vrijwel ieder relatiegeschenk door ons met een logo bedrukt worden. Voor dat bedrukken gebruiken we bij Profimex verschillende technieken. Afhankelijk van het relatiegeschenk dat u kiest, adviseert uw contactpersoon u welke techniek de juiste is. Dat kan tampondruk, zeefdruk, digitale druk, UV print, gravure, laserprint, embossing, doming, borduren of weven zijn. Heeft u na het lezen van deze termen geen idee wat wat is? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Maar wees gerust, u ontvangt bij ons echt altijd het beste advies. Advies dat in uw voordeel werkt. Wilt u dit in het echt ervaren voordat u de keuze maakt voor bedrukte relatiegeschenken van Profimex? Onze productspecialisten staan u in onze showroom in Rijssen graag te woord.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Originele relatiegeschenken met logo kopen

Ook voor onze originele collectie relatiegeschenken kunt u natuurlijk terecht in onze showroom. Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat u deze producten eens in het echt wilt bekijken, voordat u kiest welke geschenken u wilt uitgeven. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...