Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Promotieartikelen met logo

Promotieartikelen met logo

  • Zeer ruim assortiment promotieartikelen
  • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking
  • Veel artikelen op voorraad


Neem direct contact op

Promotieartikelen kopen

Profimex denkt met u mee als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. U vindt bij ons een ruim assortiment promotieartikelen met logo.

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Originele promotieartikelen
  • Promotieartikelen laten bedrukken
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Promotieartikelen met logo

Aanstekers, caps, mutsen, elektronica, snoepgoed, event gifts, handdoeken, papierwaren, schrijfwaren, servies, drinkwaren, tassen, trolleys, tools, gadgets, USB-producten… Ons assortiment promotieartikelen met logo is zeer ruim te noemen. Waar u ook voor kiest, al onze promotieartikelen met logo zetten uw onderneming, product of dienst in de schijnwerpers - en dat tegen een relatief laag bedrag.

Het primaire doel van deze promotieartikelen is uiteraard het creëren van naamsbekendheid, maar ook het versterken van de relatie tussen uw bedrijf en uw klanten of medewerkers kan een belangrijk doel zijn. Met het overhandigen van promotieartikelen brengt u een positief imago over. Bovendien blijft uw bedrijf altijd top-of-mind, zeker wanneer u kiest voor een artikel dat herhaaldelijk wordt gebruikt.

Wel of niet kiezen voor een promotieartikel met logo

Zorgt een promotieartikel met een logo erop er écht voor dat de gebruiker sneller geneigd is om iets bij uw bedrijf aan te schaffen? Het antwoord is ‘ja’. Onderzoek heeft bewezen dat het effect van het gebruik van promotieartikelen twee keer zo groot is als het effect van advertenties op tv. Vistaprint heeft hier onderzoek naar gedaan, waaruit bleek dat 52 procent van de ondervraagden positiever over een bedrijf was na het krijgen van een promotieartikel. Dezelfde enquête laat zien dat maar liefst vijftig procent van de ondervraagden dagelijks promotieartikelen gebruikt. Bijkomend voordeel: deze promotieartikelen worden maandenlang actief gebruikt, zeker pennen, kladblokken en USB-sticks. Maar ook koffiemokken en notitieblokken zijn effectieve promotieartikelen die dagelijks gebruikt worden. Kortom: kiezen voor promotieartikelen met uw logo is de eenvoudigste manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Het bewijs is geleverd: het vergroot de kans dat potentiële klanten uw merk herinneren.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Promotieartikelen bedrukken met uw logo

Natuurlijk koopt u bij ons niet direct een promotieartikel met logo. Daarvoor moet uw artikel eerst bedrukt worden. Promotieartikelen bedrukken kan op verschillende manieren, afhankelijk van het type promotieartikel. Veelgebruikte druktechnieken zijn bij ons tampondruk, zeefdruk, digitale druk, UV print, gravure, laserprint, embossing, doming, borduren en weven. Kortom: wij zijn écht van alle markten thuis. Wilt u meer weten over bedrukken van uw promotieartikelen en relatiegeschenken? In onze showroom in Rijssen staan onze productspecialisten graag voor u klaar.

Promotieartikel voor ieder moment

Promotieartikelen met een logo zijn geschikt voor verschillende momenten. Beurzen, evenementen, een open dag of een jubileum, bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er verschillende momenten gedurende het jaar die zich uitstekend lenen voor het overhandigen van promotieartikelen. Denk bijvoorbeeld aan Kerstmis, Koningsdag of Valentijnsdag, maar ook aan een actuele gebeurtenis. Uw promotieartikel wordt dan een inhaker. Tip: lees ook eens onze blog over de leukste inhakers voor de feestdagen. Voor verschillende geefmomenten hebben wij altijd het juiste promotieartikel in ons assortiment.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Originele promotieartikelen met logo kopen

Bij Profimex vindt u een inspirerende collectie originele promotieartikelen. Badjassen, washandjes, strandlakens of handdoeken bijvoorbeeld. Maar ook kopjes, schotels, mokken, karaffen, drinkbekers, bidons en thermoflessen. Of pennen, potloden, highlighters en fineliners. En wat te denken van tassen, trolleys en andere bagageproducten? Met al deze promotieartikelen kunt u uw klanten of medewerkers verrassen of contact leggen met nieuwe, potentiële relaties. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Rijssen. Daar staan onze adviseurs voor u klaar. Ook hebben wij een leestip voor u. Eerder schreven wij namelijk een blog met daarin tips voor het bestellen van promotieartikelen met een logo

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...