Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Persoonlijke bescherming

Protect your heroes

PBM’s voor elk beroep

Bij Profimex vindt u persoonlijke bescherming voor op het werk. Voor elk beroep of functie een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).

Altijd het beste

Onze specialisten schromen daarbij niet om hun mening te geven, waardoor u voor uw medewerkers altijd de beste persoonlijke bescherming krijgt. 

neem direct contact op

Protect your heroes

Gezondheid is niet te koop, wel te beschermen. Om veilig te kunnen werken hebben uw medewerkers daarom persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig. Bij Profimex vinden wij dat deze bescherming onze verantwoording is. Daarom adviseren onze gediplomeerde PBM-adviseurs u over de juiste middelen om de voor u geldende risico’s af te dekken.

We kijken naar kwaliteit, ergonomie en specificaties. En naar het doel.

Wij staan u bij in het reduceren van risico’s en het beschermen van uw medewerkers. Aan welke risico’s worden uw medewerkers blootgesteld? Wat voor werkzaamheden verrichten ze? En wat is de frequentie van de blootstelling aan het gevaar? Door deze aanpak leveren wij PBM’s die als gegoten zitten. Zonder concessies te doen aan comfort en gemak.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

Onze merken

Uw mogelijkheden voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's)

Op zoek naar PBM’s die volledig aansluiten bij uw wensen en die de voor u geldende risico’s afdekken?

neem direct contact op

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case

Kennis, expertise en uitgebreid assortiment

Of uw medewerkers nu slijpen en lassen, het dak op moeten of veel met chemische middelen werken: Profimex biedt voor elk beroep of functie een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen.

PROTECT YOUR HEROES

Online PBM’s bestellen vanuit één overzicht

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt niet alleen het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor uw medewerkers teruggebracht tot enkele muisklikken. Ook PBM’s bestelt u in een mum van tijd, zonder dat u de controle verliest.

ontdek meer

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Op zoek naar state-of-the-art bescherming voor uw medewerkers?

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...