Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Persoonlijke bescherming

Protect your heroes

PBM’s voor elk beroep

Bij Profimex vindt u persoonlijke bescherming voor op het werk. Voor elk beroep of functie een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen.

Altijd het beste

Onze specialisten schromen daarbij niet om hun mening te geven, waardoor u voor uw medewerkers altijd de beste bescherming krijgt. 

neem direct contact op

Protect your heroes

Gezondheid is niet te koop, wel te beschermen. Om veilig te kunnen werken hebben uw medewerkers daarom persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig. Bij Profimex vinden wij dat deze bescherming onze verantwoording is. Daarom adviseren onze gediplomeerde PBM-adviseurs u over de juiste middelen om de voor u geldende risico’s af te dekken. We kijken naar kwaliteit, ergonomie en specificaties. En naar het doel.

Wij staan u bij in het reduceren van risico’s en het beschermen van uw medewerkers. Aan welke risico’s worden uw medewerkers blootgesteld? Wat voor werkzaamheden verrichten ze? En wat is de frequentie van de blootstelling aan het gevaar? Door deze aanpak leveren wij PBM’s die als gegoten zitten. Zonder concessies te doen aan comfort en gemak.

Onze merken

Een greep uit uw mogelijkheden

Op zoek naar PBM’s die volledig aansluiten bij uw wensen en die de voor u geldende risico’s afdekken?

neem direct contact op

Profimex klanten

Transport & Lifting Twenthe: van kleding tot promotieartikelen

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten

Vastbouw volledig ontzorgd door Profimex

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten

Bij Profimex doen ze wat ze zeggen

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten

Meer dan tevreden Profimex-klant

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten

Van Keulen Interieurbouw perfect gekleed dankzij Profimex

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case

Kennis, expertise en uitgebreid assortiment

Of uw medewerkers nu slijpen en lassen, het dak op moeten of veel met chemische middelen werken: Profimex biedt voor elk beroep of functie een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen.

PROTECT YOUR HEROES

PBM’s bestellen vanuit één online overzicht

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt niet alleen het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor uw medewerkers teruggebracht tot enkele muisklikken. Ook PBM’s bestelt u in een mum van tijd, zonder dat u de controle verliest.

ontdek meer

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Op zoek naar state-of-the-art bescherming voor uw medewerkers?

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...