Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
PBM's kopen

PBM’s kopen

 • Zeer ruim assortiment PBM’s
 • Van adembescherming tot oorbescherming
 • Inclusief passend advies


Neem direct contact op

PBM’s: persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij Profimex vindt u persoonlijke beschermingsmiddelen voor op het werk. Voor elk beroep of functie hebben wij een ruim assortiment PBM’s.

 • Keuze uit verschillende merken
 • Zeer uitgebreid advies van specialisten
 • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De juiste PBM’s kopen

Veel werkgerelateerde verwondingen kunnen voorkomen worden door het dragen van PBM’s, zeker als die zijn aangepast aan de specifieke werkomgeving. Als werkgever wilt u daarom graag dat uw medewerkers zich bewust zijn van hun eigen veiligheid en dat zij de juiste PBM’s dragen. Want zoals wij het altijd zeggen: gezondheid is niet te koop, wel te beschermen. Om veilig te kunnen werken hebben uw medewerkers daarom PBM’s, die u uiteraard bij ons kunt kopen. U kunt daarbij denken aan

 • werkschoenen
 • werkhandschoenen
 • helmen
 • oorbescherming, zoals oordoppen en gehoorkappen
 • oog- en gelaatsbescherming, zoals brillen, gelaatsschermen en lasschilden
 • adembescherming, zoals stofmaskers en gelaatsmaskers

Goed advies over PBM’s

Bij Profimex vinden wij dat de bescherming van uw medewerkers onze verantwoording is. Daarom steken wij veel tijd in het up-to-date houden van de kennis van onze gediplomeerde PBM-adviseurs. Zo kunnen zij u altijd goed adviseren over de juiste PBM’s, en kunt u de voor uw medewerkers geldende risico’s afdekken. Die risico’s zijn belangrijk, want bij ieder bedrijf en in iedere branche worden medewerkers aan andere risico’s blootgesteld. Wat voor werkzaamheden verrichten uw medewerkers? En wat is de frequentie waarin zij worden blootgesteld aan gevaarlijke situaties? Hier denken wij graag met u over mee.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

PBM’s kopen: onze referenties

Tip: op de pagina Cases vertellen onze klanten uit Rijssen én ver daarbuiten u graag waarom zij hun PBM’s bij ons kopen. Transport & Lifting Twenthe zegt bijvoorbeeld het volgende:

“Niet alleen de producten zijn goed, het bijbehorende advies is ook altijd perfect. De specialisten van Profimex schromen niet om hun mening te geven, waardoor ik voor mijn medewerkers altijd de beste bescherming krijg. Profimex denkt perfect mee over kwaliteit, ergonomie en het beperken van risico’s. En de PBM’s worden ook nog eens snel geleverd.” Voor AKOR is naast de snelle levering en de kwaliteit van de producten ook het goede advies van Profimex belangrijk. Onder meer op het gebied van PBM’s. “Onlangs hadden we een project bij een chemisch bedrijf, waar ze onderzoek doen naar de ziekte van Alzheimer. Bij zo’n organisatie gelden andere (veiligheids)eisen dan op de traditionele bouw. Ook in dit geval wisten ze bij Profimex precies wat we nodig hadden.

PBM’s kopen

Wilt u PBM’s kopen? En bent u er inmiddels van overtuigd dat Profimex voor u de juiste leverancier is? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen, waar wij u graag adviseren. Liever eerst meer informatie inwinnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees één van onze blogs over PBM’s:

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Online PBM’s kopen

Goed om te weten: kiest u voor Profimex als uw leverancier voor PBM’s, dan kunt u deze items op den duur zelf bestellen in ons digitale Kleding Management Systeem (KMS). Bij Profimex kunt u dus online PBM’s kopen.

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...