Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Leverancier van werkkleding in Twente

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

WERKKLEDING BESTELLEN IN TWENTE

Bent u op zoek naar werkkleding? Profimex is in Twente dé leverancier van werkkleding, met een zeer ruim assortiment waarmee uw medewerkers uitstekend voor de dag komen. Ons assortiment bestaat onder meer uit werkbroeken, werkjassen, overalls, sweaters, T-shirts en thermokleding. Deze werkkleding hebben wij zowel voor mannen als voor vrouwen. En in ons assortiment vindt u ook gespecialiseerde werkkleding, ook wel veiligheidskleding genoemd. Goed zichtbaar zijn is in veel beroepen van levensbelang. Met de juiste veiligheidskleding zorgt u ervoor dat de zichtbaarheid van uw werknemers op een risicovolle werkvloer optimaal is.

LEES MEER OVER WERKKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit

Werkkleding voor verschillende beroepsgroepen

Bij Profimex bestelt u kwalitatief hoogstaande werkkleding die geschikt is voor allerlei verschillende beroepsgroepen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld werkkleding voor op de bouw, voor schilders en voor hoveniers. Ook leveren wij werkkleding voor de horeca en voor de logistieke sector. Tip: op de pagina Referenties vertellen onze klanten uit Twente én ver daarbuiten u graag waarom zij hun werkkleding bij ons bestellen.

Leverancier van bedrukte werkkleding in Twente

Natuurlijk kunt u bij Profimex de werkkleding ook laten personaliseren, bijvoorbeeld door uw logo of een slogan op de kleding te bedrukken. Wij denken met u mee over de juiste vorm van bedrukte werkkleding én over de boodschap die u wilt vertellen. Er is namelijk veel meer mogelijk dan alleen het plaatsen van uw logo of slogan. Wat te denken van lopende acties? Of openstaande vacatures? Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, overalls of sweaters: wij leveren werkkleding die volledig aansluit bij uw wensen, die representatief is en die uw medewerkers met trots dragen. 

Showroom voor werkkleding in Rijssen, Twente

Bent u benieuwd wat Profimex op het gebied van werkkleding voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze ruime showroom voor werkkleding in het Twentse Rijssen.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...