Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

"We hoeven echt nergens achteraan"

Inmiddels is Vakantiepark & Partycentrum Mölke uit Zuna al ruim vijf jaar klant bij Profimex. Denise van de Maat, Hoofd Parkzaken, vertelt: “Zowel onze kleding als promotionele artikelen komen bij Profimex vandaan. Wat we aanschaffen verschilt per jaar; het is maar net wat er nodig is. Gifts voor vertrekkende gasten, gifts voor tijdens evenementen, cadeautjes voor het personeel: het zijn zomaar wat momenten waarbij Profimex ons ondersteunt. En wat fijn is, is dat ze ons inmiddels goed kennen. We hoeven maar een vraag bij ze neer te leggen en ze komen snel met originele ideeën.”

"We hoeven maar een vraag bij ze neer te leggen en ze komen snel met originele ideeën"

“Plaatsen we vervolgens een bestelling, dan wordt die aan de deur bezorgd. We hoeven echt nergens achteraan. Qua kleding kiezen we voor onze technische dienst en horeca voor kwalitatief goede kleding. We willen niet ieder half jaar alles moeten vervangen. Voor onze seizoenskrachten adviseert Profimex ons over iets goedkopere varianten. Nieuwe medewerkers krijgen altijd nieuwe kleding, maar met seizoenswerk kan het daardoor in de papieren lopen. Ik vind het fijn dat Profimex een breed assortiment heeft. Afhankelijk van wat ik aangeef qua prijs komen zij altijd met goede mogelijkheden.”

Prettig zakendoen met Profimex
Van de Maat vindt het dan ook prettig om zaken te doen met Profimex. “Het persoonlijke contact, de snelheid van reageren en leveren en de goede prijs-kwaliteitverhouding springen er voor mij uit. Hierdoor hebben we de afgelopen een goede relatie met elkaar op kunnen bouwen.”

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.