Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

"Het online bestellen ontzorgt ons enorm"

Vastbouw uit Rijssen is ruim dertig jaar actief in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van vastgoed. Inkoper Henk Heuvelman vertelt: “We hebben heel bewust voor Profimex en hun KMS gekozen. Het online bestellen ontzorgt ons enorm. De basis van ons KMS bestaat uit geregistreerde maatgegevens (die Profimex opnam tijdens een passessie bij ons op locatie) en persoonlijk toegekende kledingsets voor iedere medewerker.”

"ZOVEEL FLEXIBILITEIT, DAT IS GEWELDIG"

“Met een te besteden puntenaantal mag iedere medewerker vrij zijn keuze maken; de één wil een trui, de ander liever een shirt. Twee keer per jaar gaan ze thuis achter de computer zitten om te winkelen en vervolgens wordt hun bestelling rechtstreeks naar het huisadres gestuurd. Zoveel flexibiliteit, dat is voor ons geweldig. Daarnaast kunnen we met Profimex altijd snel schakelen, de lijnen zijn kort. Erg prettig.”

Ook promotionele artikelen en PBM’s
Heuvelman is zeer te spreken over Profimex. “Inmiddels bestelt Vastbouw daarom ook PBM’s en promotieartikelen bij Profimex. En hoewel ik daar persoonlijk niet verantwoordelijk voor ben, hoor ik ook daar alleen maar goede verhalen over.” 

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...