Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

"Profimex is ons visitekaartje"

Van Keulen Interieurbouw uit Nijverdal is gespecialiseerd in winkelinrichting, projectinrichting, horeca-inrichting en supermarktinrichting. “Zodoende komen onze medewerkers komen bij veel winkels en organisaties over de vloer. Natuurlijk vind ik het dan belangrijk dat ze er netjes, verzorgd en representatief bijlopen. Zij zijn ons visitekaartje. Profimex regelt dit altijd perfect voor ons”, vertelt kledinginkoper Jan van Petersen.

"MET PROFIMEX IS HET ALTIJD SNEL SCHAKELEN"

“Binnen bepaalde budgetten mag iedere medewerker van ons vrij zijn keuze maken. Zo hebben ze alleen op het gebied van schoenen bij Profimex al de keuze uit veertig verschillende soorten. Wanneer iemand nieuwe kleding nodig heeft stuur ik een bon naar Profimex, waarna de medewerker bij hun in de showroom perfect wordt geholpen. Op deze manier kunnen we met Profimex altijd snel schakelen.”

Perfecte administratie, voor overzicht 
“Af en toe bestellen we ook relatieschenken en PBM’s, zoals handschoenen, bij Profimex. Ook dit doen ze goed! En daarbij is de administratie ook altijd perfect geregeld; op de factuur staat precies wie wat besteld heeft. Ik houd zo het overzicht, erg prettig!”

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...