Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

"We hoeven echt nergens achteraan"

Inmiddels is Vakantiepark & Partycentrum Mölke uit Zuna al ruim vijf jaar klant bij Profimex. Denise van de Maat, Hoofd Parkzaken, vertelt: “Zowel onze kleding als promotionele artikelen komen bij Profimex vandaan. Wat we aanschaffen verschilt per jaar; het is maar net wat er nodig is. Gifts voor vertrekkende gasten, gifts voor tijdens evenementen, cadeautjes voor het personeel: het zijn zomaar wat momenten waarbij Profimex ons ondersteunt. En wat fijn is, is dat ze ons inmiddels goed kennen. We hoeven maar een vraag bij ze neer te leggen en ze komen snel met originele ideeën.”

"WE HOEVEN MAAR EEN VRAAG BIJ ZE NEER TE LEGGEN EN ZE KOMEN SNEL MET ORIGINELE IDEEËN”

“Plaatsen we vervolgens een bestelling, dan wordt die aan de deur bezorgd. We hoeven echt nergens achteraan. Qua kleding kiezen we voor onze technische dienst en horeca voor kwalitatief goede kleding. We willen niet ieder half jaar alles moeten vervangen. Voor onze seizoenskrachten adviseert Profimex ons over iets goedkopere varianten. Nieuwe medewerkers krijgen altijd nieuwe kleding, maar met seizoenswerk kan het daardoor in de papieren lopen. Ik vind het fijn dat Profimex een breed assortiment heeft. Afhankelijk van wat ik aangeef qua prijs komen zij altijd met goede mogelijkheden.”

Prettig zakendoen met Profimex
Van de Maat vindt het dan ook prettig om zaken te doen met Profimex. “Het persoonlijke contact, de snelheid van reageren en leveren en de goede prijs-kwaliteitverhouding springen er voor mij uit. Hierdoor hebben we de afgelopen een goede relatie met elkaar op kunnen bouwen.”

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...