Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

“Een prettige manier van samenwerken” 

Transport & Lifting Twenthe uit Rijssen is regisseur van logistieke behoeftes en verzorgt voor een breed scala aan bedrijven de gehele logistiek. Eigenaar Erik Agteresch vertelt: “Al sinds ons begin kiezen wij voor de diensten en producten van Profimex. Onze jongens lopen in branded kleding van perfecte kwaliteit, dat is voor ons een visitekaartje. Wellicht niet het goedkoopst in aanschaf, maar het gaat jaren mee.”

"HET ADVIES IS ALTIJD PERFECT"

Ook schoeisel, helmen, brillen, brandvertragende overalls en andere PBM’s komen van Profimex. “Niet alleen de producten zijn goed, het bijbehorende advies is ook altijd perfect. De specialisten van Profimex schromen niet om hun mening te geven, waardoor ik voor mijn medewerkers altijd de beste bescherming krijg. Profimex denkt perfect mee over kwaliteit, ergonomie en het beperken van risico’s. En de PBM’s worden ook nog eens snel geleverd.”

Promotionals van perfecte kwaliteit
Daarnaast bestelt Agteresch alle promotionals bij Profimex. Van aanstekers en pennen tot ijsmutsen waar over gesproken wordt. “Profimex levert gewoon altijd de beste kwaliteit. En gaat er eens iets mis? Dan lossen ze het perfect op.”

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...