Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

"Ze hebben snel ingehaakt op onze behoeftes en hebben onze wensen juist beantwoord"

Hoewel PCI Nederland - de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland - gevestigd is in Lijnden (Noord-Holland) is de keuze toch op het Twentse Profimex gevallen. “Afstand maakt tegenwoordig niet meer uit. Bovendien was Profimex al een goede relatie van onze directie en konden alleen zij precies leveren wat wij zochten. Ze hebben snel ingehaakt op onze behoeftes en hebben onze wensen juist beantwoord. Dan is de keuze snel gemaakt”, vertelt servicemanager Ed van IJzendoorn.

"WERKNEMERS KUNNEN ZELF HUN KLEDING AANVRAGEN"

“Ook is het een pre dat we met een handige portal kunnen werken. Ik krijg een mailtje zodra er nieuwe bestellingen klaar staan en kan na het inloggen meteen bestellingen goedkeuren. Ik hoef niet op allerlei knopjes te klikken. Het gebruikersgemak is dan ook erg goed. Naast mij werken er nog ruim vijftig mensen met de portal; werknemers kunnen zelf hun kleding aanvragen. Ook van hun kant blijven vragen uit. Dat hoor je met portals wel eens anders.”

Waargemaakt wat beloofd is
Hiervoor had PCI Nederland alleen ervaringen met kleinere leveranciers. “Dat werkt voor ons niet meer, we zijn die bedrijven en hun manier van werken ontgroeid. We zijn inmiddels een organisatie met 400 medewerkers, waarvan er ruim 50 (en dat worden er steeds meer) aangekleed moeten worden. Daar hoort een professionele benadering bij. Profimex heeft waargemaakt wat beloofd is en is hierin een betrouwbare partner gebleken.”

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...