Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

 “De uniforme bedrijfskleding creëert een gevoel van verbondenheid"

Optimum Group™, een veelzijdige groep drukkerijen, bestaat uit vijf bedrijven: Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten en het Belgische EPB. “De uniforme bedrijfskleding creëert een gevoel van verbondenheid. Wij merken dat dit een positieve uitwerking heeft op de betrokkenheid en de samenwerking binnen onze verschillende bedrijven”, vertelt Luuk Wessels, Marketing Communicatie en Business Development Manager.

“HET KMS IS EEN PERFECTE ONLINE TOOL"

Optimum Group™ maakt daarnaast ook gebruik van het Kleding Management Systeem (KMS) van Profimex. “Ik vind dit een perfecte online tool. In het KMS zijn de benodigde gegevens van alle medewerkers binnen onze organisatie in één oogopslag zichtbaar. Hierdoor kan kleding en gemakkelijk en snel besteld, maar ook geregistreerd worden. Op deze manier wordt het bestel-, productie- en uitleveringsproces versneld.”

Meedenken en adequaat handelen
Wessels is ook zeer tevreden over het meedenkende vermogen van Profimex. “Door de verschillende overnames groeien wij in een rap tempo. Hierdoor komt het regelmatig voor dat wij op korte termijn een beroep op Profimex moeten doen voor het leveren van passets of het inplannen van passessies, zowel in Nederland als daarbuiten. Dit wordt keer op keer moeiteloos opgepakt. Erg fijn!”

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...