Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

"Als we nieuwe kleding bestellen hebben we het diezelfde week nog bedrukt en wel op kantoor liggen"

Remco Assink, Transport Coördinator Mengvoeder, vertelt dat Nijhof Wassink gebruik maakt van het Kleding Management Systeem (KMS). “Onze 140 chauffeurs hebben allemaal een eigen account. Hierin staat het te besteden budget in de vorm van punten, zijn exacte maten en de kleding waaruit hij kan kiezen. De chauffeurs bestellen zelf, ik accordeer en vervolgens wordt het hier op kantoor geleverd.”

"profimex heeft EEN PRETTIGE MANIER VAN ZAKENDOEN"

“Profimex heb ik leren kennen als een nuchtere organisatie. Ze doen wat ze zeggen en winden er geen doekjes om. Een prettige manier van zakendoen. De service en snelheid van leveren vind ik ook erg goed. Als we nieuwe kleding bestellen hebben we het diezelfde week nog bedrukt en wel op kantoor liggen. En mocht er toch een keer iets niet goed zijn, dan lossen ze het direct voor je op.”

Nijhof Wassink, dankzij het KMS alles geautomatiseerd
Assink is dan ook tevreden over Profimex. “Voorheen besteedden we veel tijd aan het bestellen en uitgeven van kleding; dit is nu allemaal geautomatiseerd. Gemakkelijker kunnen we het niet krijgen.” 

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...