Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

“Profimex staat voor ons ook voor ontzorgen, vooral dankzij het Kleding Management Systeem"

Sinds 1962 ontwerpen en realiseert Harmeling Interieurconcepten vanuit Rijssen nationaal én internationaal maatwerk interieurs, gerealiseerd door uit het hout gesneden vakmensen. Bedrijfsleider Ted Tibben vertelt: “Het is voor ons belangrijk dat die vakmensen in goede, nette kleding lopen en dat ze representatief zijn. Ook de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’S) zijn van belang, voor veiligheid op de werkvloer. Die kwalitatief hoogstaande producten vinden wij bij Profimex.”

"KWALITATIEF HOOGSTAANDE PRODUCTEN VINDEN WIJ BIJ PROFIMEX”

Profimex staat voor ontzorgen
“Profimex staat voor ons ook voor ontzorgen, vooral dankzij het Kleding Management Systeem (KMS). Zo kunnen wij gemakkelijk en snel online producten bestellen, wanneer wij dat willen. We hebben geen ervaringen met andere leveranciers, maar onze ervaringen met Profimex zijn gewoon goed. Het is een prettige partij om zaken mee te doen, en daarnaast geldt voor ons dus ook het geografische voordeel. Profimex is lekker dichtbij.”

Dit wil ik ook!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...