Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

"Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel"

Niet voor niets is Gemeente Rijssen-Holten al jaren klant bij Profimex. Technisch beheerder Andre Meilink vertelt: “Zelf werk ik nu ongeveer tien jaar met Profimex, daarvoor was een collega verantwoordelijk. Vroeger was Profimex al een vooruitstrevend bedrijf, en dat is nog steeds zo. Ze zijn open en transparant, maar vooral ook meedenkend. Ze hebben ons bijvoorbeeld geholpen bij het samenstellen van onze kledingpakketten. Afhankelijk van de werkzaamheden die mensen moeten verrichten is voor iedereen een pakket op maat bedacht.”

"VROEGER WAS PROFIMEX AL EEN VOORUITSTREVEND BEDRIJF, EN DAT IS NOG STEEDS ZO"

“Inmiddels werken meer dan honderd buitendienstmedewerkers en al onze sporthalmedewerkers in bedrijfskleding en met persoonlijke beschermingsmiddelen van Profimex. Zij kunnen via het KMS allemaal zelf hun kleding bestellen. Natuurlijk houden wij hier wel grip op, namelijk door iedere medewerker een bepaald aantal punten te geven. Zo zorgen we ervoor dat we binnen budget blijven en dat er reëel in plaats van teveel besteld wordt. Ideaal dat ik alleen maar het overzicht hoef te houden en dat de verantwoordelijkheid verder bij onze medewerkers zelf ligt.”

Gunning op kwaliteit en levering
In de laatste aanbesteding, in februari 2018, sprong Profimex er voor Meilink weer positief boven uit. “De gunning is niet alleen op prijs geweest, maar op kwaliteit, levering en alles wat erbij komt kijken. Dat is bij Profimex simpelweg goed voor elkaar.”

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...