Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

"Ik kan onze jongens met een gerust hart naar Profimex sturen om nieuwe kleding te passen"

De Brekeld Hoveniers bruist al meer dan veertig jaar, sinds 1973, van enthousiasme en vakmanschap. Samen met hun medewerkers vormen Henk, Gertjan en Herman Maneschijn een team van vakbekwame, enthousiaste hoveniers. “Herman Maneschijn vertelt: “Wat ik prettig vind, is dat ik onze jongens met een gerust hart naar Profimex kan sturen om nieuwe kleding te passen. Ze worden altijd vriendelijk geholpen en ik hoor ook nooit klachten. Als onze medewerkers niet tevreden waren geweest, had ik het zeker al eens gehoord.”

"DE kwaliteit en prijs van de kleding is goed en we worden altijd snel geholpen"

“Natuurlijk speelt voor ons ook mee dat Profimex een plaatselijk bedrijf is. Hier in Rijssen ontstaat tachtig procent van de handel door gunning en door het prettige persoonlijke contact dat je met elkaar hebt. Maar goed, dan moet je het als leverancier wel nog waar maken. En dat gebeurt bij Profimex. De kwaliteit van de kleding is goed, we worden altijd snel geholpen en de prijs is goed. Stuk voor stuk aspecten die er voor ons voor zorgen dat wij tevreden zijn.”

Snelheid en service
Volgens Maneschijn is het ook een voordeel dat bedrijfskleding voor Profimex core business is. “Er zijn veel bedrijven die het ‘er maar even bij doen’. Dat is op zich geen probleem, maar het zorgt wel voor minder snelle levertijden en langere wachttijden in de showroom. Dit was ook onze grootste ergernis bij onze vorige leverancier. Bij Profimex zijn die snelheid en service perfect voor elkaar.”

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...