Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

"Een prettige partij om mee samen te werken"

Al meer dan tachtig jaar staat Bolk Transport voor bijzonder transport, logistiek en distributie. General Manager André Pluimers vertelt: ‘”Wij hebben voor Profimex gekozen vanwege ons vertrouwen in hun manier van werken. Ze zijn persoonlijk betrokken en geven echt om ons als klant. Ze lopen altijd net een stapje harder om alles in orde te maken. En ze staan ook meteen voor ons klaar als er een keer iets niet loopt zoals het moet.”

"ZE LOPEN ALTIJD NET EEN STAPJE HARDER OM ALLES IN ORDE TE MAKEN"

“Het invullen van de gegevens van al onze medewerkers en het samenstellen van alle kledingpakketten voor de verschillende functies binnen onze organisatie, heeft veel tijd gekost. Maar als ik zie hoeveel gemak we er nu van hebben en hoe weinig tijd en arbeid we nog kwijt zijn aan het bestellen en uitleveren van kleding, was dat het dubbel en dwars waard. Bovendien zijn onze mensen blij met wat ze aangeboden krijgen. Erg belangrijk.”

Profimex: nauw betrokken
Pluimers is dan ook zeer tevreden over de samenwerking. “Bij Profimex maken ze waar wat ze zeggen. Ze zeggen nauw betrokken te zijn, en die betrokkenheid is er ook daadwerkelijk. Bovendien pakken hun adviezen goed uit. Kortom: een prettige partij om mee samen te werken.”

DIT WIL IK OOK!

Deel dit bericht op uw favoriete social media!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...