Nijhof Wassink

nijhof wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

nijhof wassink

"Als we nieuwe kleding bestellen hebben we het diezelfde week nog bedrukt en wel op kantoor liggen"

Remco Assink, Transport Coördinator Mengvoeder, vertelt dat Nijhof Wassink gebruik maakt van het Kleding Management Systeem (KMS). “Onze 140 chauffeurs hebben allemaal een eigen account. Hierin staat het te besteden budget in de vorm van punten, zijn exacte maten en de kleding waaruit hij kan kiezen. De chauffeurs bestellen zelf, ik accordeer en vervolgens wordt het hier op kantoor geleverd.”

"Profimex heeft een prettige manier van zakendoen"

“Profimex heb ik leren kennen als een nuchtere organisatie. Ze doen wat ze zeggen en winden er geen doekjes om. Een prettige manier van zakendoen. De service en snelheid van leveren vind ik ook erg goed. Als we nieuwe kleding bestellen hebben we het diezelfde week nog bedrukt en wel op kantoor liggen. En mocht er toch een keer iets niet goed zijn, dan lossen ze het direct voor je op.”

Nijhof Wassink, dankzij het KMS alles geautomatiseerd
Assink is dan ook tevreden over Profimex. “Voorheen besteedden we veel tijd aan het bestellen en uitgeven van kleding; dit is nu allemaal geautomatiseerd. Gemakkelijker kunnen we het niet krijgen.” 

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op