Harmeling Interieur Concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we al sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

“Profimex staat voor ons ook voor ontzorgen, vooral dankzij het Kleding Management Systeem"

Sinds 1962 ontwerpen en realiseert Harmeling Interieurconcepten vanuit Rijssen nationaal én internationaal maatwerk interieurs, gerealiseerd door uit het hout gesneden vakmensen. Bedrijfsleider Ted Tibben vertelt: “Het is voor ons belangrijk dat die vakmensen in goede, nette kleding lopen en dat ze representatief zijn. Ook de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’S) zijn van belang, voor veiligheid op de werkvloer. Die kwalitatief hoogstaande producten vinden wij bij Profimex.”

"Kwalitatief hoogstaande producten vinden wij bij Profimex"

Profimex staat voor ontzorgen
“Profimex staat voor ons ook voor ontzorgen, vooral dankzij het Kleding Management Systeem (KMS). Zo kunnen wij gemakkelijk en snel online producten bestellen, wanneer wij dat willen. We hebben geen ervaringen met andere leveranciers, maar onze ervaringen met Profimex zijn gewoon goed. Het is een prettige partij om zaken mee te doen, en daarnaast geldt voor ons dus ook het geografische voordeel. Profimex is lekker dichtbij.”

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.