Sport- & Evenementen kleding

sportkleding teamwear

Bedrijfskleding die uw medewerkers tijdens een sportdag of evenement kunnen dragen, met de beste comfort, uitstraling en bescherming. Zo zorgt u voor representatieve bedrijfskleding dat geschikt is voor al uw medewerkers. Van advies tot aan service: dé totaaloplossing voor uw werkkleding. 

sportkleding teamwear

Ons proces voor kwaliteit

+
De beste kwaliteit
+
De beste bescherming

Comfort

Voor bedrijfsuitjes zoals evenementen of sportdagen, het belangrijk dat uw medewerkers, zowel comfortabele als representatieve kleding dragen. Vraag onze deskundige adviseurs op het gebied van bedrijfskleding om hulp en vind binnen no-time de meest professionele en herkenbare werkkleding voor zowel heren als dames.

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat
+
De beste pasvorm
+
Verkrijgbaar in verschillende maten

Uitstraling

Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve bedrijfskleding in uw huisstijl. De werkkleding is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van design tot het bedrukken of borduren, het wordt voor u geregeld.

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op
+
Slijtvast
+
Comfortabel

Bescherming

Veiligheid van uw medewerkers is topprioriteit. Voor zowel de binnen- als buitenactiviteiten moet de bedrijfskleding uw medewerkers beschermen.  Ervaar onze sterke werkkleding met voldoende bewegingsvrijheid. Voor alle activiteiten de juiste werkkleding: Licht, comfortabel en kwalitatief.

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod
+
De beste kwaliteit
+
De beste bescherming
+
De beste pasvorm
+
Verkrijgbaar in verschillende maten
+
Slijtvast
+
Comfortabel

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit bedrijfskleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele bedrijfskleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

 • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
 • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
 • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste sport- en evenementenkleding.

  Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

  Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende bouw kleding, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding. Kleding van de hoogste kwaliteit en beste comfort, voor schilders, koks, chauffeurs tot corporate fashion.

  Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp en Blaklader, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw werkkleding bedrukken of borduren.
  Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

  Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.

  Ons proces voor kwaliteit

  Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

  1

  Benodigdheden bespreken

  Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

  2

  Pasdagen voor werknemers

  Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

  3

  Service Level Agreement

  Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

  4

  (Start)Levering

  Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

  5

  Tijdbesparende service

  U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers. 

  Onze blogs

  Bekijk al onze blogs