Werkkleding Schoonmaker

Werkkleding voor schoonmakers met de beste comfort, uitstraling en bescherming die aansluiten bij uw wensen. Van advies, snelle levering tot aan service: dé totaaloplossing voor uw schoonmaakpersoneel.

Ons proces voor kwaliteit

+
Kleding met de juiste norm
+
Geschikt in alle omstandigheden

Comfort

Voor de werkzaamheden in de schoonmaaksector is het belangrijk dat uw medewerkers, zowel comfortabele als functionele kleding dragen. De werkkleding is voorzien van een uitstekende pasvorm en voldoende stretch wat zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. Vindt binnen no-time de beste werkkleding en stel uw vragen aan een van onze deskundige adviseurs.

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat
+
Meerdere lagen
+
Altijd de juiste fit

Uitstraling

Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve schoonmaak kleding in uw huisstijl. De werkkleding is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van design tot het bedrukken of borduren, het wordt voor u geregeld.

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op
+
Hoge kwaliteit
+
De juiste bescherming in alle omstandigheden

Bescherming

Veiligheid van uw medewerkers is topprioriteit. Optimale bescherming door sterke werkkleding en kwalitatieve pbm’s die aan alle veiligheidseisen voldoen. Bij alle werkomstandigheden de juiste werkkleding: comfortabel, veilig en verzorgd.

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod
+
Kleding met de juiste norm
+
Geschikt in alle omstandigheden
+
Meerdere lagen
+
Altijd de juiste fit
+
Hoge kwaliteit
+
De juiste bescherming in alle omstandigheden

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming voor uw schoonmakers.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.

Ons proces voor kwaliteit

Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

Benodigdheden bespreken

Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

2

Pasdagen voor werknemers

Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

3

Service Level Agreement

Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

4

(Start)Levering

Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

5

Tijdbesparende service

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers. 

Onze blogs

Bekijk al onze blogs