Werkkleding Retail & Levensmiddelen

bakker bedrijfskleding

In de retail en levensmiddelen branche is bedrijfskleding dat comfort, uitstraling en bescherming biedt erg belangrijk. Uw medewerkers stralen ten slotte uw merk uit. Profimex biedt advies, snelle levering en goede service: dé totaaloplossing voor uw bedrijfskleding. 

bakker bedrijfskleding
Retail & Levensmiddelen

Beroepen

Profimex biedt uw medewerkers

+
Verschillende lagen
+
Comfortabele stretch

Comfort

Voor werkzaamheden in de retail en levensmiddelen sector is representatieve kleding erg belangrijk. Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw winkel. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste bedrijfskleding voor uw merk. Comfortabele kleding van goede kwaliteit voor zowel heren als dames.  

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat
+
De beste pasvorm
+
Verkrijgbaar in verschillende stijlen

Uitstraling

Een positieve uistraling begint met bedrijfskleding die aansluit bij uw huisstijl. Onze werkkleding is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Naast het bedrukken van uw design, kunnen wij ook borduren. In overleg maken we het samen tot een mooi resultaat.

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op
+
Slijtvaste kleding
+
Normkleding in verschillende klasses

Bescherming

Uw medewerkers werken misschien wel met gevaarlijke apparatuur. Hierin is de bescherming van uw medewerker natuurlijk uw topprioriteit. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom voldoen al onze werkkleding en PBM's aan alle veiligheidseisen.

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod
+
Verschillende lagen
+
Comfortabele stretch
+
De beste pasvorm
+
Verkrijgbaar in verschillende stijlen
+
Slijtvaste kleding
+
Normkleding in verschillende klasses

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod

Ontvang deskundig advies in onze Showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken zoals Tricorp, Blacklader en Mascot. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Onze werkwijze in 6 stappen

Goede kleding koop je overal, goede service niet. Bedrijfskleding kan een kostbare investering zijn. Wij zorgen ervoor dat het loont. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

U investeert in bedrijfskleding, wij investeren in u

Onze specialisten nemen écht de tijd voor u. Met veel aandacht stellen zij de juiste vragen om zo uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van bedrijfskleding. U ontvangt van ons dan ook altijd een professioneel advies op maat en met oog voor detail. 

2

Wij zorgen voor de perfecte fit

Werkkleding moet perfect passen, punt. Dit zorgt voor optimaal comfort, maar draagt daarnaast bij aan de juiste uitstraling én aan de veiligheid van de drager. Werkkleding, werkschoenen en PBM's zijn maatwerk, dat snappen wij. Daarom is onze passervice vanzelfsprekend. Bij ons in de showroom of bij u op locatie, wij zorgen voor de perfecte fit. 

3

Wij versterken uw merk

Bedrijfskleding zorgt voor eenheid, zowel binnen uw bedrijf als in de uitstraling naar buiten. Het bedrukken van uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding geeft hier een extra dimensie aan. Het zorgt voor herkenbaarheid en versterkt uw merkidentiteit. Wij helpen u graag, van ontwerp tot bedrukking, zodat u álles uit uw merk haalt. 

4

Afspraak is afspraak

Wij geloven in eerlijk zaken doen. Daarom zorgen we van tevoren samen voor duidelijke afspraken en leggen we die vast. Zo weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten. 

5

Zorgeloos van start

De initiële levering is vaak een complexe bestelling waarbij al uw medewerkers gelijktijdig van een nieuw kledingpakket worden voorzien. Dit kan een behoorlijke logistieke operatie zijn, die wij u graag totaal uit handen nemen of ondersteunen waar nodig. 

6

Wij maken het u gemakkelijk

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor u teruggebracht tot enkele muisklikken. Ons KMS is op maat in te richten en een gratis service voor u als onze partner. Het bespaart u tijd en geld, zonder dat u de controle verliest. 

Onze blogs

Bekijk al onze blogs