Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Relatiegeschenken: dé trends voor 2018

Relatiegeschenken zijn meer dan leuke weggevers. Ze zijn een manier om bij uw klanten in het geheugen te blijven. En een geschenk blijft natuurlijk extra goed hangen als u uw klanten en relaties iets unieks geeft. In deze blog bespreken we de nieuwste trends op het gebied van relatiegeschenken. Wat zijn de must haves voor 2018?

Trend 1: duurzaamheid
Een opvallende trend is duurzaamheid. Producten van plastic maken steeds vaker plaats voor producten gemaakt van duurzame materialen, zoals hout, bamboe en kurk. Enkele ideeën voor duurzame relatiegeschenken zijn:

  • een notitieboekje met een cover van kurk;
  • een waterfles gemaakt van duurzaam materiaal;
  • een homemade sushi-set gemaakt van ecologische materialen.

Trend 2: technologie
Onze leveranciers focussen zich daarnaast steeds meer op technologie. Gadgets zoals activity crackers, wireless speakers, powerbanks, VR-brillen en koptelefoons volgen elkaar in hoog tempo op. Ook zijn er steeds meer alledaagse producten verkrijgbaar waar technologie in is verwerkt. Een waterfles en speaker in één bijvoorbeeld.

Trend 3: personalisatie
Dankzij de opkomende trend van personalisatie in alle (online) marketing, vinden veel mensen het tegenwoordig niet meer dan normaal dat ze altijd een aanbod op maat ontvangen. Ook uw klanten zijn inmiddels gewend aan gepersonaliseerde marketing. Maak uw relatiegeschenken daarom persoonlijk. Geef iedere klant een geschenk dat bij hem of haar past.

Onderwerpen
Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...