Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Relatiegeschenken bestellen: 4 handige tips

Met een relatiegeschenk laat u mensen niet alleen zien dat u dankbaar bent voor hun inzet of vertrouwen, maar kunt u bovendien subtiel reclame maken voor uw bedrijf. Dit maakt het voor iedere organisatie interessant om relatiegeschenken uit te geven. In deze blog vindt u vier praktische tips voor het bestellen van uw relatiegeschenken.

Tip 1: denk na over het tijdstip van uitgeven
Wellicht denkt u: waarom posten jullie deze blog in maart, terwijl relatiegeschenken bedoeld zijn voor het einde van het jaar? Wij doen dit heel bewust, want waarom zou u uw medewerkers, klanten en relaties niet eens op een ander tijdstip in het jaar verrassen, juist wanneer ze het niet verwachten? De waardering voor uw geschenk zal extra groot zijn.

Tip 2: geef een praktisch cadeau
Er zijn vele soorten relatiegeschenken. De beste relatiegeschenken zien er niet alleen leuk uit, maar zijn bovendien praktisch. Geeft u een praktisch cadeau, dan wordt deze vaker gebruikt. Nuttig voor u, want dit betekent dat het relatiegeschenk niet in de kast blijft liggen.

Tip 3: vergeet het logo niet
U geeft een relatiegeschenk primair om mensen te bedanken voor hun inzet of vertrouwen, maar secundair ook om reclame te maken voor uw bedrijf. Vergeet daarom niet om uw relatiegeschenken te laten bedrukken, of om iets bij te voegen waar uw logo op staat. Een extra tip: lever uw logo in hoge resolutie bij uw leverancier aan. Zo komt het logo optimaal op het relatiegeschenk tot zijn recht.

Tip 4: bestel uw relatiegeschenk bij een goede aanbieder
Er zijn online duizenden aanbieders van relatiegeschenken te vinden. Wij raden u aan om gedegen onderzoek te doen naar een goede aanbieder. Kiest u er namelijk voor om uw relatiegeschenken bij een goedkopere aanbieder te bestellen, die wat minder goede producten levert? Dan is de kwaliteit van de relatiegeschenken ook minder goed. Geeft u een pen, waterfles of powerbank cadeau die al na één dag kapot is? Dan laat dit een minder goede indruk achter dan wanneer u een geschenk geeft dat jaren mee gaat.

Advies over relatiegeschenken

Meer weten? Profimex denkt graag met u mee als het gaat om artikelen voor promoten, bedanken en kennismaken: relatiegeschenken. Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs in onze showroom voor advies.

Onderwerpen
Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...