Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

De 3 belangrijkste redenen om werkkleding aan te schaffen

Werkkleding biedt bescherming, maar is er ook om uw medewerkers aan uw organisatie te verbinden. Twijfelt u of werkkleding voor uw organisatie noodzakelijk is? In deze blog: de drie redenen waarom u uw medewerkers goede werkkleding moet aanbieden.

Redenen om werkkleding aan te schaffen

1.    Veiligheid en hygiëne

 

Goede werkkleding zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig en verantwoord kunnen werken. En een veilige werksfeer - in combinatie met lekker kunnen bewegen tijdens hun werk - is voor uw medewerkers erg prettig. Veiligheid en hygiëne zijn dan ook belangrijke redenen om werkkleding aan te schaffen. Bij sommige beroepen is het dragen van werkkleding om deze redenen zelfs verplicht gesteld door de overheid.

2.    Comfort
Veel van uw medewerkers zullen het daarnaast erg handig vinden om werkkleding te dragen. Ze hoeven niet na te denken over welke kleding passend is bij hun werkzaamheden én ze weten zeker dat ze altijd goed beschermd zijn tegen de risico’s die ze tijdens hun werk lopen. Natuurlijk is het wel van groot belang dat de werkkleding die ze dragen comfortabel zit. Comfort is dan ook de tweede reden om goede werkkleding aan te schaffen. Immers: niet alle kleding kan als ‘comfortabel’ bestempeld worden, dus laat u goed adviseren.

3.    Een trots gevoel
Werkkleding zorgt ervoor dat uw medewerkers zich sneller met uw bedrijf verbonden voelen. Kies daarom nooit voor ‘kloffies van de zaak’, maar altijd voor zichtbaar onderscheidende werkkleding waarin uw medewerkers zich trots voelen.

Bent u benieuwd wat Profimex op het gebied van werkkleding voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onderwerpen
Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...