Profimex, dé multibrand leverancier voor uw werk- en bedrijfskleding

Meer dan bedrijfskleding

U weet het inmiddels: Profimex levert meer dan bedrijfskleding. Geen ‘kloffies van de zaak’, maar kleding waarin uw medewerkers uitdragen dat zij trots zijn op uw merk. En voor die kleding werken wij graag samen met mooie merken. Welke voorkeursmerken u bij ons in de showroom vindt? Dát leest u in deze blog.

Werkkleding van Blåkläder

Werkkleding van Blåkläder die uw medewerkers iedere ochtend met plezier aantrekken en waarin zij representatief op pad gaan: daarvoor kunt u bij ons terecht. Een belangrijke reden voor Profimex om samen te werken met het merk Blåkläder, is de mogelijkheid voor werkkleding voor alle branches. De beveiliging, logistiek, transport of bouw: Blåkläder is voor alle genoemde branches een goede keuze. Of zoals zij het zelf zeggen: “Onze gehele collectie werkkleding is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspetters of vonken van slijpstenen. U vindt in ons assortiment dan ook geen enkele das, maar alleen werkkleding die voldoet aan de eisen van een vakman. Wij geloven dat u van uw kleding net zoveel eist als van uw gereedschap of collega's.”

Werkkleding van MASCOT

Bij Profimex werken wij graag met A-merken, waarvan MASCOT er één is. MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. De missie van dit mooie merk? Het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. En daarom is MASCOT bij Profimex favoriet. Goed om te weten: of het nu gaat om werkbroeken, T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, (winter)jassen of bodywarmers, al uw MASCOT-werkkleding kan ook door ons bedrukt worden.

Werkkleding van Tricorp

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. Bent u op zoek naar een leverancier van professionele werkkleding van het merk Tricorp, dan is Profimex een goede keuze. Tricorp levert onze klanten werkkleding voor dames en heren. Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate kleding. Bovendien levert Tricorp ook veiligheidskleding. Hun volwaardige collectie hoge zichtbaarheidskleding wordt sinds 2017 aangeboden onder het label Tricorp Safety. Ook dit vindt u bij Profimex.

Werkkleding van Santino

Wat u van Santino kunt verwachten? Een uitgebreid assortiment werkkleding, met bovenkleding als specialisme. T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, jassen, bodywarmers en méér: u vindt het in onze showroom in Rijssen. Of zoals ze zelf zeggen: “Wat voor anderen een bijproduct is, is voor ons hoofdzaak. En we hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat we akelig goed zijn in ons specialisme en ons streven naar de beste bovenkleding in de markt.” Met meer dan 25 jaar ervaring levert het merk een unieke kwaliteit in comfortabele bovenkleding. Leuk wapenfeit: de vezels die Santino voor de werkkleding gebruikt zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Voor het grootste deel organisch of biologisch katoen dat wordt verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen om vervuiling van landbouwgrond en water tegen te gaan.

Bedrijfskleding van DASSY

Bij Profimex vinden we dat goede werkkleding onmisbaar is. En dat is DASSY met ons eens. Niet voor niets hebben ze als slogan: workwear that does the job for you. In het assortiment van DASSY vindt u werkbroeken (eventueel met stretch), overalls, werkjassen, werkvesten en T-shirts, maar ook veiligheidsschoenen en accessoires. U kunt dan ook voor veel méér dan alleen werkkleding bij DASSY terecht. Goed om te weten is dat bij Profimex ook de gestelde veiligheidseisen met u worden besproken. Van extra zichtbaarheid of vlamvertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen chemicaliën of extreem koude omstandigheden: alle eisen waar de DASSY werkkleding aan moet voldoen komen in uw gesprekken met onze adviseurs ruimschoots aan bod.

Bedrijfskleding van GREIFF (voor de horeca)

Profimex is inmiddels de nummer één leverancier voor bedrijfskleding voor de horeca in Twente. Waarom? Omdat u bij ons altijd een ruime keuze heeft. U vindt bij ons een ruim assortiment A- en B-merken, waarbij functionaliteit, design, draagcomfort en prijs voorop staan. Eén van onze persoonlijke favorieten is het Duitse merk GREIFF. Kleding voor uw koks of voor uw bedienend personeel, maar ook bedrijfskleding voor uw gastheren, gastvrouwen en receptionisten: u vindt het in het assortiment van GREIFF. En of die horecakleding nu tijdloos of juist zeer modern moet zijn, of het nu gaat om robuuste bedrijfskleding of elegante blouses, broeken en blazers: u vindt het in het GREIFF-assortiment.

Bedrijfskleding van Chaud Devant (voor de horeca)

Een ander merk dat u tegenkomt in de Horeca & Corporate Fashion Corner in onze showroom, is het professionele Nederlandse merk Chaud Devant. In het assortiment van Chaud Devant vindt u kokskleding en kleding voor de bediening, maar ook kleding voor gastheren, gastvrouwen en receptionisten. Van chique en tijdloos tot zeer modern: voor alles heeft Profimex de perfecte Chaud Devant-bedrijfskleding in huis. Uiteraard is ook het bedrukken of borduren van bedrijfskleding voor de horeca bij Profimex mogelijk.

Bedrijfskleding van FITS (voor de horeca)

Eén van onze andere persoonlijke favorieten voor de horeca is het Nederlandse merk FITS. Kenmerkend voor FITS is de modieuze uitstraling en het gebruik van comfortabele, rekbare stoffen. Mix and match uit een uitgebreide collectie die voor iedereen - man én vrouw, in alle maten - een goede pasvorm biedt. FITS is een merk voor grote en kleine bedrijven die voor hun medewerkers een casual en/of representatieve uitstraling zoeken. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van bedrijfskleding: FITS makes it fit!

Showroom voor werkkleding en bedrijfskleding in Rijssen

Bij ons op locatie in Rijssen kunt u uitgebreid kennismaken met de genoemde merken werkkleding en bedrijfskleding. Wij hebben duizenden vierkante meters ingericht met werkkleding, schoenen en méér. Wilt u werkkleding aanschaffen voor uw medewerkers? En bent u er inmiddels van overtuigd dat Profimex voor u de juiste leverancier is? Stap dan vandaag nog in de auto en kom naar onze showroom aan de Energiestraat 9 in Rijssen.

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Lees hier onze andere blogs