Profimex kledingsponsor van Heracles Almelo

Een kleurrijke samenwerking

Geen ‘kloffies’, maar kleding die met trots wordt gedragen. Dát is waar bedrijven in Rijssen en ver daarbuiten voor bij ons terecht kunnen. En niet alleen bedrijven, want sinds kort mogen wij ook voor voetbalclub Heracles Almelo de kleding verzorgen. Profimex is namelijk de nieuwe kledingsponsor van de club. Als specialist steken wij alle personeelsleden en spelers van top-tot-teen in representatieve bedrijfskleding.

Stijlvolle bedrijfskleding voor gastdames en vrouwelijk personeel

Al in 2018 werden we door Heracles Almelo gevraagd om alle dames binnen de club - zowel personeel als hospitality - van nieuwe kleding te voorzien. De wens: alle gastdames en vrouwelijke personeelsleden in een modern jasje steken. Onze reactie: geen probleem, dat kunnen we regelen. Onder het motto ‘zakelijk elegant’ hebben we in samenwerking met Jolie Women uit Rijssen een stijlvol tenue samengesteld. Een tenue dat er niet alleen leuk uitziet, maar dat ook comfortabel zit. Naast stijl is comfort namelijk erg belangrijk, zoals we eerder ook al eens schreven in een blog over de juiste bedrijfskleding voor vrouwen.

Profimex en Heracles Almelo: officieel sponsorschap

Al snel daarna kwam Heracles Almelo met de vraag of wij ook hun mannelijke personeel, alle spelers én het volledige bestuur konden kleden. Daar zeiden we natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Na diverse gesprekken was ons sponsorschap officieel geboren. Voor de komende twee seizoenen is Profimex als kledingpartner verbonden aan de voetbalclub. En daar zijn wij méér dan trots op. Samen creëren we een prachtige win-win situatie: Heracles Almelo is straks ‘strak in pak’, en wij kunnen goed laten zien wat in huis hebben.

Horeca & Corporate Fashion Corner komt goed van pas

Ook erg leuk: de nieuwe Horeca & Corporate Fashion Corner in onze showroom in Rijssen komt met dit sponsorschap goed van pas. Van chique pakken tot kleding voor de gastdames, van nette lakschoenen tot stijlvolle blazers: als kledingsponsor leveren we het allemaal. Momenteel zijn wij druk met het doorpassen en aankleden van alle medewerkers en spelers (leestip: ontdek hier hoe wij een grote opdracht als deze aanpakken). Nieuwsgierig geworden? Via onze social media-kanalen zullen we binnenkort vol trots het eindresultaat aan u laten zien. Volg ons op Facebook of Instagram om dit niet te missen.

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Lees hier onze andere blogs