Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

De leukste inhakers voor de feestdagen

Zoals we in onze blog In 6 stappen naar de perfecte gift al schreven, is het moment van uitgeven van een promotionele gift van belang voor de impact van de boodschap. Heeft u er al eens over nagedacht om in te haken op bijvoorbeeld nationale feestdagen, de jaargetijden of het nieuws? En wat te denken van de aankomende feestdagen?

Wat zijn inhakers?

Een inhaker haakt in op een actuele gebeurtenis, iets dat op dat moment gesprek van de dag is. Daarom wordt het ook wel momentmarketing genoemd. Uit onderzoek van Cebuco (2010) naar de effectiviteit van inhakers is gebleken dat inhakers een positieve uitwerking hebben op het imago van een merk. Een inhaker zorgt er - wanneer goed ontvangen - voor dat uw merk als meer sympathiek en origineel wordt ervaren.

Inhakers Kerst en oud & nieuw

Kerst en oud & nieuw zijn gebeurtenissen met een wederkerig karakter en inhakers voor deze periode zijn dus volledig van tevoren te bedenken. Wilt u volgend jaar met uw promotionele artikelen inspelen op de periode rond Kerst en oud & nieuw? Wij denken graag met u mee over leuke inhakers voor uw organisatie. En in de tussentijd willen wij u de leukste feestdagen-inhakers van vorig jaar niet onthouden. Sommige van deze voorbeelden zijn wellicht ook voor u goed te gebruiken. Wat dacht u van een zakje witte M&M’s voor alle relaties die u aan het einde van het jaar bezoekt? Of een kaart die u bij uw relatiegeschenk voegt, waarop u net als Mercedes uw product in de vorm van een kerstboom uitlicht?

1. M&M's
Bij M&M’s zagen ze de bui vorig jaar al hangen: weer geen witte Kerst.2. Mercedes-Benz
Ook bij autofabrikant Mercedes-Benz keken ze vorig jaar uit naar de Kerstdagen.

3. HEMA 
HEMA is de koning onder de inhakers. Ook met oud & nieuw 2017 wisten zij wel raad.

Inhaker HEMA

4. Bol.com
Bol.com was zo attent om iedereen als allereerste te feliciteren met het jaar 2017.

Inhaker bol.com

5. Blokker
Bij Blokker koppelden ze achterlichten aan de fonkelrode neus van Rudolph het rendier.

Inhaker Blokker
 

Inhakers voor de feestdagen

Wij zijn nu al benieuwd welke inhakers we tijdens de komende feestdagen tegen zullen komen. Voor nu wensen wij u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2018!

 

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...