Hoe onze collega's in het magazijn het verschil maken

In het magazijn van Profimex - in ons ‘zenuwcentrum’ in Rijssen -  worden alle goederen ontvangen, verzameld en bedrukt. Ook worden hier vrijwel alle goederenstromen naar derde partijen gecoördineerd. Denk daarbij aan de borduurstudio, de kledingreparatie en uiteraard onze klanten. Kortom: in ons magazijn gebeurt veel. Heel veel. Toch zijn de magazijnmedewerkers die hier werken, net als bij veel andere organisaties, het minst zichtbaar. En omdat deze collega’s alles behalve onbelangrijk zijn, zetten wij hen in deze blog graag even in het zonnetje.

Werken in het Profimex-magazijn, een grote verantwoordelijkheid

Onze collega’s in het magazijn zijn verantwoordelijk voor het bestellen, verwerken van binnenkomende goederen, het bedrukken van bedrijfskleding én het correct uitleveren aan onze klanten. Gezien onze productvariatie - lees: het flinke aantal modellen, kleuren en maten op het gebied van werkkleding - is dat een grote verantwoordelijkheid. Even niet opletten kan zomaar betekenen dat er per ongeluk een verkeerde maat of kleur wordt uitgeleverd. En dit draagt uiteraard niet bij aan waar Profimex voor staat, namelijk zichtbaar onderscheidend zijn. In het magazijn wordt er dan ook alles aan gedaan om fouten tot een minimum te beperken en de service hoog te houden.

Nieuwste druktechnieken, nieuwste stofkwaliteiten

Om dit te bereiken hebben onze collega’s veel handige middelen tot hun beschikking. Waar u zoal aan kunt denken? Een goed voorbeeld zijn de tablets waarop zij de exacte positie van logo’s kunnen zien, zodat iedere bedrukking perfect wordt. Ook worden de medewerkers van tijd tot tijd bijgepraat over de nieuwste druktechnieken en (het verwerken van) de nieuwste stofkwaliteiten.

Optimaal resultaat voor onze klanten

Wist u verder dat de collega’s in het magazijn ieder artikel gemiddeld vier keer in de handen hebben voordat het - tot in de puntjes afgewerkt! - naar de klant gestuurd wordt? Of dat iedere order minimaal twee keer wordt gecontroleerd, zodat ons ‘foutenpercentage’ tot een minimum wordt beperkt? In het magazijn gebeurt alles met maar één doel: een optimaal resultaat voor onze klanten.

Collega’s in het magazijn, een blog waard

Zichtbaar of niet, wij kunnen absoluut niet zonder onze collega’s in het magazijn. Zij zijn een belangrijk en essentieel onderdeel van de core business van ons bedrijf. Maar boven alles zijn wij trots op deze collega’s. En dat is wel een blog waard! 

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende bouw kleding, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding. Kleding van de hoogste kwaliteit en beste comfort, voor schilders, koks, chauffeurs tot corporate fashion.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp en Blaklader, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw werkkleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.

Lees hier onze andere blogs